Reply To: Johanna Tukiainen Vol. 290

Home Forums Julkkikset Johanna Tukiainen Vol. 290 Reply To: Johanna Tukiainen Vol. 290

#321399 Ilmoita asiaton viesti
supetblonli
Participant

Ratkaisuja on koittanut Tuksulle etsiä ja tarjota viimeiset kaksi vuotta esimerkiksi Ruotsin lastensuojelu. No ei onnistunut.

Rakkautta ja apua tarjosi vielä viime vuonna pikkusisko Jassu auttamalla asunnon hankinnassa ja hoitamalla Tuksun lasta kun Tuksu oli päissään. No ei auttanut. Jassu uupui ja päätyi itsemurhaan.

Rakkaudella on myös oma äiti Marja koittanut auttaa. Hoitanut lähes yksi Tuksun lasta ja otti Tuksun asumaan luokseen jun Jasminen hankkima asunto meni sekin alta ja yritti auttaa Tuksua mahdollisimman paljon, jotta Tuksu saisi pitää lapsensa. No ei auttanut tämäkään. Tuksu ei ryhdistäytynyt ja lapsi huostassa. Tuksu haukkuu Marjaa narsistiksi ja Jezebelin hengen riivaamaksi joka tappaa ihmisiä henkisesti.

Joten ole hyvä Ilpo, ojenna Johannalle auttava kätesi, tarjoa rakkautta ja ratkaisuja. Tuksulla ei ketään ystäviä eikä läheisiä ole koska Tuksu kääntyy kaikkia vastaan, haukkuu, solvaa, hyväksi käyttää, pahoinpitelee. Mutta jos sinulla on Ilpo rahaa, niin varmasti saat Johannasta seuraa niin pitkään, kun sinulla riittää rahaa annettavaksi. Sen jälkeen päädyt sinäkin solvattavaksi Johannan someen. Johannan käyttämiä yleisiä nimityksiä entisistä läheisistä ovat esim murhaaja, pedofiili, raiskaaja, narsisti, varas…