Reply To: Johanna Tukiainen Vol. 290

Home Forums Julkkikset Johanna Tukiainen Vol. 290 Reply To: Johanna Tukiainen Vol. 290

#321677 Ilmoita asiaton viesti

Monestiko Jolene ehtii vaihtaa asua juhannuksen aikana, vai onko hänellä sama asu päällä pari viikkoa? Ehtiikö hän saunoa ja kehua kuinka hän, skandinaavinen nainen, pääsi ihanaan suomalaiseen saunaan? Kaipa Jolene ajattelee, että koska hän on asunut useita vuosia Ruotsissa, niin hän on nyt ruotsalainen skandinaavi? Tuliko mukaan se pinkki turkki jos välillä onkin koleaa? Minne jäivät Ile ja koirat?

Olisi ollut kiva nähdä, että montako matkalaukkua, nyssäkkää ja muovikassia hänellä oli matkallaan Suomeen. Paksulla ei ole ystäviä Turussa ja jos siellä on joku karismaattinen (varakas) mies, niin juttu tulee kyllä Seiskaan. Koska Jolene kiittelee taas Jumalaa ja Yeshuaa siitä, että hänellä on taas ihana mies. Mies on varmasti yrittäjä tai liikemies.

Juhannuksen possuveikkaus: 1) Paksu on tavannut keski-ikäisen, pyylevän varakkaan, nallekarhumaisen businessmiehen, joten lyhyt romanssi on tiedossa. X) Juhannuksen aikana joku viedään sairaalaan, koska tuo henkilö iski itseään pullolla päähän ja nauroi demonisesti. 2) Jolene postaa itsestään muokattuja kuvia someen ja antaa syvähaastattelun Seiskan humalaiselle toimittajalle. Paksu päätyy maalaisromanttiseen putkaan jonka seinällä on taulu: ”Herra suojele tätä putkaa”.

Hyvää juhannusta kaikille.