Reply To: Johanna Tukiainen Vol. 297

Home Forums Julkkikset Johanna Tukiainen Vol. 297 Reply To: Johanna Tukiainen Vol. 297

#335111 Ilmoita asiaton viesti
Lallinkeltainen
Participant

Vellin otaksuttu paluumatka

Kyllä tuo 7777:n arvioima Vellin paluumatka on nyt realistisempi, kuin Tuohiksen esittämä tuossa aikaisemmin. Koska, minkä helvetin takia se olisi koukannut takaisin Loviisan Tornion kautta. Laivalla suoraan Suomeen tultu. Eihän sillä mitään Europolin hakuja ollut päällä. Ja tuskin Ruotsin kautta uskaltanut tulla, kun siinä hihittely/ varpaankynsiesittely – videolla sanoo ihan suoraan, että ei siinä maassa uskalla nyt oleskella, kun ei tiedä onko hänellä siellä rikosepäilyt päällä lapsikaappauksesta. Kyllähän se sinne mätkimisoikeudenkäyntiin marraskuussa menee, ottavat sitten samalla kiinni, jos joutuu ”pikku reissustaan vastuuseen”.

Ja, en minäkään mihinkään kauheisiin järisyttävin Isben traumoihin matkan suhteen usko. Totta on, että hämmentävä reissu on ollut. Tuksu-täti välillä vähän sekaisin ja Velli-sedän kanssa Tuksu-täti välillä riiteli.

Kokonsisuutena Isben elämän alkumetrit ja riepottelu paikasta toiseen ja nyt sopeutuminen uuteen perheeseen on kyllä varmasti vaikuttanut ja tulee vaikuttamaan lapseen. Jossain vaiheessa Isbelle selviää kaikki nämä asiat ja se, mikä äitinsä on. Ikävä sekopää-Tuksua tuskin Isbelle tulee, koska ei heille ole mitenkään voinut kehittyä normaalia kiintymyssuhdetta. Marja-mummoa ehkä, mutta varmasti saa tavata mummoaan jatkossakin. Nopeasti ne lapset sopeutuvat.

Tähän se nyt Johannan perseilyt loppuivat ainakin vähäksi aikaa. Toivotaan, että Seiskasta heittävät tonnin hihittelijälle, niin pääsee kertomaan oikein kunnolla asiat. Näköjään hieman hömelinä sieltä sitä stooria tulee, kun kerran ilman Johannan läsnäoloa pääsee puhumaan. Ei edes tonnia luvattu, kun jo hymyssä suin pölpötettiin asiat. Ois nyt ollut kerrankin tiukkana ja pysynyt kannassaan, että mitään infoa ei tule, ennen luin rahat luvattu maksaa suoraan Johannan tilille.

No, mutta jatketaan. Kirpeää  syyskuista lauantaita meille kaikille Näätyläisille.

P.S. Pitäiskö munkin vaihtaa joku naseva nimimerkki, kun mulla on niin tylsä, muilla on niin nasevia? Jätetään harkintaan. Enkä edes tiedä, miten se onnistuisi.