Reply To: Johanna Tukiainen Vol. 297

Home Forums Julkkikset Johanna Tukiainen Vol. 297 Reply To: Johanna Tukiainen Vol. 297

#335132 Ilmoita asiaton viesti
Lallinkeltainen
Participant

PF:
Ihme, että matoa ei pidetty rikollisena, sillä Paksun tiedettiin liikkuvan madon autolla. Mato on mielestäni kanssarikollinen, sillä hän auttoi sieppauksessa tarjoamalla pakoauton, olemalla kuljettaja ja maksamalla kaikki kulut pakomatkan aikana. Hän ei ilmiantanut Paksua ja Paksun suunnitelmaa, vaan avusti tietoisesti kaikin tavoin Paksua.

Niin itsenikin tätä nyt aloin pohtimaan (kun lauantaina nyt ei muuta ole), niin miten ihmeessä tuo loviisalainen omituinen friikki on vaan päästetty menemään. Kyllähän tuosta jossain valtiossa (Ruotsi) tulee joku rikosnimikkeistö kysymykseen: esim. avunanto rikokseen tms.

Ja toinen ihmeellinen juttu oli Vellin kertomuksessa se, että paikalliset poliisit sattuivat juuri silloin hakemaan lapsen ja noita-akan pois motellissa tai hotellista, kun hän oli ”pienen sanaharkan” jälkeen lähtenyt pitkähkölle kävelylle koirien kanssa. Onko tosiaan niin, että motellin omistaja/ joku muu asiakas on uskaltanut soittaa poliisit vasta sitten, kun epäilyttävän näköinen hyypiö lähtenyt pois asumuksesta. Kuullut kauheaa huutoa aikaisemmin. Luullut, että Velli on joku pahis. Vaikka todellisuus on ihan muuta. Ja kyllähän tuo pariskunta jo yleishabitukseltaan on herättänyt ihmetystä. Tuksuhan näyttää joltain kuuskytvuotiaalta alkkikselta ja Velli nyt kanssa hieman omituiselta. Eli tällaisella pariskunnalla ehkä hieman pelokkaana oloinen lapsi mukana. En ihmettele, että joku soittanut poliisit.