Reply To: Johanna Tukiainen Vol. 297

Home Forums Julkkikset Johanna Tukiainen Vol. 297 Reply To: Johanna Tukiainen Vol. 297

#335158 Ilmoita asiaton viesti
Jääkärimaisteri
Participant

Eiköhän siinä ole ihan vain käynyt niin että motellin henkilökunta on soittanut poliisit paikalle, kun huoneesta on kuulunut (joko henkilökunta tai muut vieraat ilmoittanut) huutoa ja tappelua, Velli juuri onnistunut poistumaan tilanteesta vähän jäähylle ja sillä aikaa poliisit saapuneet eli ihan sattuma että Velli oli pois. Poliisit sitten tarkastaneet passeja ja samalla katsoneet olisiko autolla hakuja päällä ja BINGO. Siitä sitten otettu akka ja lapsi mukaan ja Velli saanut jäädä vapaalle, kun ei ole ollut hakua perässä.

On siinä lapsi ollut olosuhteissa… en millään usko että kumpikaan olisi huolehtinut puhtaista vaipoista ja pyllypyykeistä, puhtaista vaatteista ja muista tarpeista. Ruokaa on varmaan saanut samalla ja samaa kuin aikuisetkin ja nukkunut silloin kun on nukuttanut ja tappelulta pystynyt nukkumaan.

Aurinkorannikkohan on ollut perinteinen rikollisten piilottelupaikka, sinnehän varmaan suunta on ollut. Lämmintä, aurinkoa, ja siihen se ajatus sitten loppuikin.

Olen samaa mieltä, että vihjailu Vellin p-taipumuksista ei ole asiallista. Vaikka Tunkki on niin väittänyt, se jääköön Tunkin puheiksi eikä ole syytä alentua samalle tasolle. Kaikki me tiedämme, ettei Tunkin puheisiin voi kukaan luottaa.