Reply To: Johanna Tukiainen Vol. 297

Home Forums Julkkikset Johanna Tukiainen Vol. 297 Reply To: Johanna Tukiainen Vol. 297

#335236 Ilmoita asiaton viesti
Älykkö mopsi
Participant

Panu ei välttämättä koe itseään näädäksi, mutta jo sandaalihaastattattelu osoitti että jonkinlainen tuntemus palstan sisällöstä herra haastattelijalla on, ei ihan tavis hamraa toimittaja ehkä ottaisi puheeksi kenkiä joista on käyty syvällistä keskustelua näätäpalstalla? Kaitpa se olisi se lallinkeltainen hupparikin mainittu, mutta vellipä olikin naamioitunut, valeasussa, ajanut parrankin. Sandaalit pysyy. #neropatit , ainakin Panu on sisäistänyt oleellisimman saagassa.

Mikäs siinä, Panu on linjoilla, ja toivottavasti sevendeissillä riittää roposia syytää professori lallille jotta saadaan vielä syvääluotaavia haastatteluja printtiin ja nettiin, ja samalla sandaalihiihtäjä saa pacoaudin bensakulujen aiheuttamaa reikää lompakossa vähän korjattua. Nyt onkin hyvä säästää, kun perheystävä-(ex/nyx)morsian-rikostoveri ei ole kinuamassa päivittäistä punkkulaatikkoaan eikä uusia riepuja, voi keskittyä kaikkien asuntojen ja varaston kulujen maksuun, kunhan se lusijabarbi sieltä joskus vapautuu alkaa rahaa taas palaa eri tahtiin kun ei enää tarvitse teeskennellä ähääkään, koska #ilepois #dotherpois #lapsivarkaus #lapsitempaus #gameover  #praisethelord.

Enkä mäkään tuota velliä enää yhtään sääli, mieshän on hihittelevä pölkkypää (vaihdoin tämän i-sanan tilalle ettei kukaan pahastu) ja ihan menetetty tapaus, possun aivopesemä. Yksi surullinen ihmiskohtalo  lisää tässä saagassa, elossa nyt vielä kumminkin, mutta jonkinlainen kadotettu sielu.