Reply To: Johanna Tukiainen Vol. 297

Home Forums Julkkikset Johanna Tukiainen Vol. 297 Reply To: Johanna Tukiainen Vol. 297

#335239 Ilmoita asiaton viesti
Tursas
Participant

On ne pöljiä, niin lalli kun loinenkin. Eikö päähän mahdu se, että lapsi huostaanotettiin, eli tarkoittaa juurikin sitä että loinen ei ole kykenevä äidiksi. Loinen luulee tyhmässä päässään että kun on huoltajuutta ei viety, niin silloin on oikeus kaapata lapsi.
Vaikka tämä oli lapselle ehkä raskas reissu ja poloinen oli varmaan ihmeissään kun ”kädetön äiti” oli höseltämässä jota harvakseltaan oli tavannut, sillä mummohan oli ollut melkein koko lapsen elinajan ollut lapsesta huolehtiva.
Oieastaan oli hyvä että näin tapahtui, koska nyt loisen nakkisormet ei enää ulotu mitenkään lapseen vaan se saa kasvaa normaalissa perheessä ja jo loinen saa nähdä lstaan niin ainoastaan valvotusti ja harvoin ja näin lapsikin pikkuhiljaa unohtaa koko kammottavan ähän, se tulee olemaan vaan joku etäinen täti joka kutsuu itseään äiti nimityksellä, millä ei ole lapselle mitään merkitystä.
Oikein naurattaa kun vielä vuodenvaihteen aikoihin loinen oli niin rakkaasti rikollisrakkaansa kanssa risteilyllä ja suunniteltiin lisää lapsia, no ne haaveet mureni kun pervitiini läksi loisen elämästä ja tilalle astui  hihittelevä sandaalihiihtäjä vellilälly joka sopii loiselle kun nenä päähän.