Reply To: Johanna Tukiainen Vol. 297

Home Forums Julkkikset Johanna Tukiainen Vol. 297 Reply To: Johanna Tukiainen Vol. 297

#335362 Ilmoita asiaton viesti
Herne
Participant

”Veijon tuon ulottuvuuden” ”hoiteli ja KÄPÄLÖI Ilen” Tuohis, että et nyt vaan olis menny ottamaan todesta Tunkin rääkymiset Veijosta. Veijo on yhtä paljon pedari kuin on Viktor ja Perpa murhaajia. Sä ylläpidät kyllä tehokkaasti epäilyjä siitä että Tuksun raivosekopäissään kirjoittamat törkeydet olisivat ehkä sittenkin totta.

Miksi Ruotsin poliisi tutkisi tuonkin ulottuvuuden Veijosta, senkö takia että jokunen vuosi sitten Tuksu Facessa yöllä siitä pariin otteeseen kirjoitti kun ei ilmeisesti ollut saannut tahtoaan läpi jossain asiassa. Tämähän on, tai pitäisi olla, ainoa syy miksi Veijosta jotain noin törkeää kirjoitellaan ja vihjaillaan. Laite tutkinta, joo ihan varmasti.

Ihan kaikki miehet jotka ovat joutuneet Tunkin kanssa tekemisiin saavat jonkun, taikka useamman, leiman. Kielteisen leiman. Veijohan on myös Tunkin mukaan narsisti, väkivaltainen, eläinrääkkääjä, mätäpaise, taloudellinen hyväksikäyttäjä, jumalanpilkkaaja, hänessä on demoni, ilmeisesti useita. Enempää en nyt muista näitä Tunkin jakelemia kunniamainintoja Veijosta.

Avaa nyt Tuohis vähän edes miksi Ruotsin poliisi tutkisi senkin ulottuvuuden Veijosta kuten kirjoitit. Mä en keksi mitään syytä. Älä nyt sit suutu, tai no suutu vaa jos sellasta tunnetilaa pukkaa päälle mun kirjoituksesta.