Reply To: Johanna Tukiainen Vol. 302

Home Forums Julkkikset Johanna Tukiainen Vol. 302 Reply To: Johanna Tukiainen Vol. 302

#345530 Ilmoita asiaton viesti
pravuurina flamingotanssia
Participant

”Kuulin miamilaiselta ystavaltani, etta valtiot ruiskuttavat jotain myrkkya ilmastoon mika aiheuttaa erilaisia sikiovaurioita, mm. homoutta (minulla on homokavereita, ei mitaan pahaa teita vastaan, mutta nama ovat erikoisia teorioita), lentokoneilla ruiskuttavat myrkkya jotta haluavat pysayttaa mm. ilmatilan lampenemista. Ihmiset elavat epatietoisuudessa. Raskasmetallit aiheuttavat mm. sikiovaurioita joista johtuu osittain myos homous.

En ole homo, enka lesbo, mutta en todellakaan tuomitse heita. Minua kiinnostaa se ilmiona, koska se on luonnosta poikkeavaa. Aitini uskoo, etta se johtuu sikiövaurioista.”  (Paksu the Suuri v. 2015)

Myrkkyjä näemmä levitettiin ilmakehään jo yli 2000 vuotta sitten??? Aleksanteri Suuri (356 eKr. – 323 eKr.) oli homo tai biseksuaali. Homoja on ollut aina tietty määrä ihmisistä ja heitä tulee aina olemaan. Huvittaa ja v-taa Paksun ”tieteellisyys”. ”Kuulin miamilaiselta ystävältäni…”. Tuo ei ole kovin tieteellinen selitys ja asiassa korostuu taas Miami. Ystävä ei ollut kaveri Pönttövuoresta tai Bembölestä, vaan peräti Miamista!

Paksun olisi syytä muistaa, että hän on julkisesti (humalassa) lääppinyt tanssijoitaan ja hän on nuollut (julkisesti) Henna Kaalinaisen nänniä. Tuosta nännin nuolemisesta on myös kuva, eivätkä kuvat tai tekstit katoa koskaan. Humala ei ole mikään pulustus. Lisäksi noin 15 vuotta sitten Paksu kertoi olevansa biseksuaali.

Toisaalta olisi hullua väittää, että valtiot levittävät ilmakehään myrkkyä joka aiheuttaa ihmisissä paskan ja roskan puhumista, juoppoutta, itsekkyyttä, bentsojen syömistä, rikollista toimintaa ja laiskuutta. Lisäksi myrkky aiheuttaa välinpitämättömyyttä ja halveksintaa muita ihmisiä, virkavaltaa, lakeja ja asetuksia sekä yleisesti hyviä tapoja kohtaan. Myrkyllä on todettu vaikutus ihmisiin siten, että myrkytyksen saanut ihminen kuvittelee olevansa harras ja nöyrä kristitty, vaikka myrkky aiheuttaa vittumaisuutta, kaunaisuutta ja muiden tuomitsemista.