Reply To: Johanna Tukiainen Vol. 302

Home Forums Julkkikset Johanna Tukiainen Vol. 302 Reply To: Johanna Tukiainen Vol. 302

#345836 Ilmoita asiaton viesti
Herne
Participant

Joo Korso_barbi, Cicero, ymmärrän ymmärrän ymmärrän…..

Välillä tuntuu vaan siltä että eikö oikeesti osata liittää kaikki nämä valehteleminen, suuruudenhulluus, muiden haukkuminen, harhat hyvästä äitiydestä, ym. ym. sairauteen. Sitähän se on, mt sairautta. Toki kyllä mukana on myös luonnetta ja persoonallisuutta mutta näiden kaikkien eroittaminen ei olekaan niin kovin helppoa. Ylpeys on varmasti luonteenpiirre, samoin turhamaisuus

Uskoisin että Johannalla on hyvin huono itsetunto ja paljon pelkoja elämässä ja niitä peitetään erilaisilla kilvillä, näitä kilpiä on ainakin itsensä ylentäminen muita paremmaksi, voi toki olla hänen harhaansakin.

Nämä erilaiset harhat, muutan Jenkkeihin, olen äärimmäisen hyvä äiti, äidissäni on demoneita, minua kidutettiin vankilassa, ja vaikka mitä muuta niin ne ovat mt ongelmia, sairautta. Harhat ovat aina sairautta johon tarvitaan ammattiapua.

Johannalla on vaikea päihdeongelma. Se sotkee kaiken muun mitä liitty mielenterveyteen. Ensin pitäisi raitistua ja sitten vasta voi kartoittaa mitä siellä mielenterveyden puolella on vialla. Tähän kaikkeen varmasti pyritään siinä kolmen vuoden valvontarangaistuksessa.

Ruotsi taitaa olla edellä näissä päihde ja mielenterveys asioissa, hoidoissa ja muussa tietämisessä. Niin toivon että Johanna kykenisi käymään tämän kolmen vuoden ”hoidon” ajattelematta sitä rangaistuksena vaan mahdollisuutena uuteen elämään jota se tarjoaa.

Tämä nyt oli vaan taas tälläaista naputtelua ja hajanaisia ajatuksia. Mutta hei, älkää vaihtako nikkiä Mopsi ja Korson barbi, ei myöskään Kyöpeli, tunkstunks, Alli, Yavannah79 ja muut pitkään samaa nikkiä käyttäneet. Tietysti jokainen tekee niinkuin itse tahtoo mutta ainakin mun mielestä on surkeeta kun ”tutut” katoaa. 🙂

Niin tämä vielä piti sanomani että tällainen, olen erittäin kaunis, vai mitä siinä tänne kopsatussa kuvatekstissä nyt lukikaan, nii arvelen sen olevan ihan kiusallaan ja vitsinä postattu lähinnä näätiä ärsyttämään. Johanna kyllä kirjoittelee juttuja myös ärsyttääkseen näätiä, tiedän sen koska siitä puhuttiin silloin kun vielä oltiin väleissä.