Reply To: Johanna Tukiainen Vol. 302

Home Forums Julkkikset Johanna Tukiainen Vol. 302 Reply To: Johanna Tukiainen Vol. 302

#346028 Ilmoita asiaton viesti
Pravuurina_flamingotanssia8
Participant

Itse en usko uniin millään tavalla. Saatan muistaa joitakin osia unesta muutamia tunteja, mutta sen jälkeen unet katoavat mielestä. Tuo katoaminen tapahtuu varmaan siksi, että aivojemme täytyy käsitellä tärkeämpiä asioita. Aivoissa ei ole tilaa unien kaltaiselle roskalle ja eikä unia voi muistella Paksun tapaan hyvin tarkasti. Paksu tuntuu muistavan pienetkin yksityiskohdat. Paksun käsitys helvetistä on varmasti virheellinen. Maan keskipisteessä on valtava kuumuus ja siellä on etupäässä sulaa rautaa. Paksu muistaa jopa, että veneessä oli homoja ja transuja. Miten asia ilmeni Paksulle??? Juttu on täynnä Paksun keksimää roskaa ja valheita. Hän nousee ylös koska hän on muka pelastettu.

Aikoinaan Paksu kehui, että taivaaseen mennään perhekunnittain ja hän kiitteli Jumalaa siitä, että hänelle ja Paksun perheelle (isä, äiti, sisaret ja veli) on taivaassa odottamassa taivaallinen mansion. Nyt mammalle annettiin menolippu helvettiin. Pitäisikö mamman katua, että hän olisi taas pääsemässä taivaaseen? Paksu on lähettämässä helvettiin kaikki jotka eivät usko hänen valheitaan ja harhojaan.

Vieläkö taivaaseen ollaan menossa perhekunnittain? Paksulle ei saisi antaa Ile-lasta hetkeksikään ilman valvontaa. Tiedä mitä tuo hullu voisi tehdä.