Reply To: Johanna Tukiainen Vol. 302

Home Forums Julkkikset Johanna Tukiainen Vol. 302 Reply To: Johanna Tukiainen Vol. 302

#346056 Ilmoita asiaton viesti
Pravuurina_flamingotanssia8
Participant

Paksu kertoo ansaitsevansa parempaa. Tätä Paksu on toistellut jo vuosia. Millaisen unelmamiehen mt-ongelmainen alkoholisti ja rikollinen kuvittelee saavansa? Nyt on tyytyminen vain velliin.

”You can’t touch me, that’s for sure! However I just found a PERFECT girlfriend for u 🤪🤣🤣 Paul, first you have to check if it is she or he. At leasts breasts are fine! Maybe you can start a new family with him/her. You can beat him up first as you did to me, that’s a great start for a relationship! The pics are in your private messenger.” (MMJT)

Paksua taitaa v-taa kun Perpa tajusi, että suhteesta mt-ongelmaisen alkoholistin kanssa ei tule mitään. Perpa oli järkevämpi. Paksu kuvittelee, että hän jätti Perpan. Paksu ei myönnä omaa väkivaltaista käytöstään. Pian tulee vuosi siitä kun Paksu kehui Sevenissä, että häät ovat tulossa, lisää lapsia suunnitellaan ja hieno omakotitalo on suunnitteilla myös. Nyt Paksu v-lee Perpalle. Tuskin Perpa seuraa suomalaista ”kaunotarta”. Toivottavasti Perpa on nähnyt sen herttaisen pidätyskuvan missä Paksulla on kasvoillaan sylkimaski ja kaksi poliisia pitelee Paksua paikallaan kuvauksen ajan?

”Rakas Jeesus PELASTA KAIKKI VAUVAT JA LAPSET abortilta JA PELASTA HEIDÄT PAHOILTA NOIDOILTA SOSIAALISSA!” (MMJT)

Paksu ei muista, että hän itse hankki abortin nuorempana. Mahtaako lapsi olla jo aikuinen taivaassa? Joskus vuosia sitten Julle leikki muka tuon lapsen kanssa taivaassa. En usko noihin noitiin sosiaalipuolen ja lasun työntekijöissä. Paksu on todella katkera.

”Ihminen ei ole vieläkään tajunnut sitä että Jumala loi MIEHEKSI JA NAISEKSI ihmisen!!!!! Ei meidän Herra ole sellainen joka sekoittaa sukupuolet keskenään! Omassa himossaan mies kääntyy toiseen mieheen ja se on 😰 KAUHISTUS Jumalan silmien edessä!”

Kun viranomaiset (sossu, lasu ja oikeuslaitos) ovat todenneet Paksun sopimattomaksi vanhemmaksi, niin nyt Paksu haukkuu muita, tässä tapauksessa myös homoja. Netissä on kuva missä Paksu nuolee himokkaana Kaalinaisen nänniä. Onko kuva Jumalalle kauhistus??? Tuomitsemalla muita Paksu yrittää kiillottaa omaa kilpeään.