Reply To: Johanna Tukiainen Vol. 302

Home Forums Julkkikset Johanna Tukiainen Vol. 302 Reply To: Johanna Tukiainen Vol. 302

#346226 Ilmoita asiaton viesti
Mustavalko🦍 balleriina
Participant

Ester von Perse:

Aivan hirveetä, mitä kuulin tänään! 😭🥺💔 Ihmiset tekevät itsemurhia kun heiltä varastetaan lapset!!!!! Joku arabi mies oli Tukholmassa tehnyt itsemurhan, sen jälkeen kun  sosiaaliviranomaiset olivat varastaneet hänen 9 kpl lastaan pois!!!!! Tämä on järkyttävää LAITTOMUUTTA!!!!!! 😵😰😫😭😭 EI omilta vanhemmilta saa viedä lapsiaan pois!!!! Monet ihmiset on äärettömän pahansuopia ja vihamielisiä! Sehän pitäisi jo tavallisella järjellä tajua, ettei omilta vanhemmilta varasteta lapsia pois!!!!! EI oman äidin rinnoilta viedä omaa vauvaa pois!!!! Ruotsissa tilanne on yhtä paha kuin Suomessa, ellei pahempi! Lapsikaappauksia tapahtuu nyt erityisesti: Suomi, Norja ja Ruotsi!!! Että se siitä ”turvallisista” maista! Kyseessä on törkeä korruptio ja bisnes!!!! Pilataan sekä vanhempien elämä että lasten elämä! Lastensuojelun tarkoitus nykyisin on rikkoa perheet ja kaapata lapset!!!!

 

Pienet lapsiraukat eivät pääse samantien johonkin hyvään kotiin; vaan heitä kohdellaan kuin kauppatavaroina, joissa yksi koti vaihtuu toiseen! Ainakin alussa, he eivät edes saa jäädä.siihen paikkaan johon ensin heidät viedään!!!! Pieni lapsi saa elinikäiset traumat tällaisesta pyörityksestä, että ekaan kotiin johon varmasti kiintyy, ei olekaan lopullinen vaan taas koti vaihtuu sen jälkeen!!!!! 🥺😳😱😭😭 Nämä ihmiset jotka tätä harjoittavat, ovat saatanan palvojia!!!!! Eikä Jumala katso varmasti tällaista toimintaa pitkään!!!!!!

Kun ihmiset uhrasivat Raamatun historiassa lapsia Molokaille eli Baalille, heille tuli hirveät tuomiot siitä! Tässä tapauksessa mulle tulee mieleen vähintään kolmas maailmansota!!!! This is one part of the NWO plan!!!!! Please people WAKE UP!!!!!