Reply To: Johanna Tukiainen Vol. 302

Home Forums Julkkikset Johanna Tukiainen Vol. 302 Reply To: Johanna Tukiainen Vol. 302

#346344 Ilmoita asiaton viesti
Pravuurina_flamingotanssia8
Participant

Yrittääkö Paksu vältellä tuomiota? Hän jää loisimaan persetuttavan luokse ja kuvittelee siten välttävänsä tuomion. Nyt Paksu näyttää hehkuttavan Suomea kotimaanaan? Ajoiko routa porsaan kotiin?

Voiko Paksu pyytää, että hän kärsii rangaistuksensa Suomessa? Eihän Paksu voi palata ”narsistiäitinsä” luokse. Koska muuten Paksu on viimeksi kehunut isäänsä ja kertonut, että hänellä on ikävä kultakelloisiä? Paksulla ei ole Ruotsissa ketään ja luulen pikkuveljenkin välttelevän Paksua niin paljon kuin mahdollista. Eiköhän kuopus ole mamman puolella? Minne katosivat kaikki ne ”ystävät” Ruotsissa?

Aina kun Paksu onnistui saamaan valokuvaansa jonkun sivullisen, niin pian ko. henkilö oli ystävä. Paksu voisi perustella ”siirtopyytöään” sillä, että hänen on-off-miesystävänsä asuu in the centrum of Loviisa??? Jos Paksu saa pannan, niin yrittääkö hän kännipäissään rikkoa pannan?

Aika huvittavaa, että Paksu kertoo muka hankkivansa lähestymiskiellon omalle äidillensä! Paksu on yleisvaarallinen kaikille. Jos Paksu olisi normaali ihminen, niin luultavasti Julle ja Yasmin eläisivät?

Nyt lakeija passaa Jumalan prinsessaa. Prinsessa herää kemiallisesta unestaan kenties vasta kello 14.00? Tarjoileeko lakeija-Lalli aamiaisen vai lounaan vuoteeseen prinsessalle?