Reply To: Johanna Tukiainen Vol. 306

Home Forums Julkkikset Johanna Tukiainen Vol. 306 Reply To: Johanna Tukiainen Vol. 306

#353581 Ilmoita asiaton viesti
Pravuurina_flamingotanssia8
Participant

”Luin monesta paikasta että tätä on tapahtunut paljon ja ympäri maailmaa ja paljon.” (JMMTuk)

Olisiko Paksulla antaa luotettavia lähteitä asiasta? Kuinka monta tapausta maailmassa vs. kaikkien koirien määrää maapallolla? Onko jossain maassa tapahtunut tätä huomattavasti enemmän kuin jossain muualla? Esim. Suomi vs. Ruotsi? Tarkkojen tietojen ja lähteiden esittäminen antaa luotettavuutta. Viittasihan Paksu aikoinaan erääseen NASA:n insinööriin joka pystyi todistamaan Jumalan olevan olemassa. Paksu ei turhaan maininnut tuon ”insinöörin” nimeä tai lähdettä, eikä insinööristä ole sen jälkeen kuultu.

Paksu ei seuraa juuri mitään järkeviä ja luotettavia uutisia. Jos vaikka Indonesiassa kuolisi huomenna vaikkapa tuhat (1000) ihmistä maanjäristyksessä, niin hän ei tuskin tietäisi tapahtuneesta. Hän uskoo MV-lehden roskauutiset ja Pietarin trollitehtaiden roskauutiset. Jos hän huomaisi uutisen, niin se olisi hänelle merkki kristittyjen vainosta. Mahtaako tietää sitäkään, että sota Ukrainassa jatkuu?

Vai on stressi aiheuttanut jopa huonon ihon? Ihon peseminen, ihon puhdistaminen ja hoitaminen, ulkoilu, alkoholin käytön lopettaminen, mömmöjen nauttimisen lopettaminen ja terveellinen ja monipuolinen ruoka. Kermaperunat ja muutama pensasmustikka ei ole kunnon ruokaa. Meikkejä ei mätkitä entisten päälle. Normaali päivärytmi ei sekään ole pahasta. Paksulle voisi antaa vielä vinkin, että suihkussa kannattaa käydä ja käyttää puhtaita vaatteita.

Koska joku amerikkalainen miljonääri rakastuu tulisesti Paksuun? Paksu pääsee hyvänä kokkina loihtimaan poulikypsää kanaa, mediana. Jouluna Paksu ei antanut mitään leivontaohjeita. Oliko hän puuhastellut keittiössä aamusta iltaan? Ehtikö hän postittaa lukuisat joululahjat Ilelle, papalle, veljelleen ja sadoille ystävilleen?