Reply To: Johanna Tukiainen Vol. 306

Home Forums Julkkikset Johanna Tukiainen Vol. 306 Reply To: Johanna Tukiainen Vol. 306

#353609 Ilmoita asiaton viesti
Polkkatukkainen sivankassa.
Participant

En vaan käsitä miksi loinen pakkomielteisesti näyttelee niitä kamalia riipputissejään, ne ei ole kaunista katseltavaa vaan herättää lähinnä yökötystä.
Se on nyt suuririntaisen pygmin vaan otettava lusikka kauniiseen käteen ja hyväksyä tuleva, jos lähtee taas pakoon, niin sanktio suurenee. Kyllä lorton on myös velvollisuus maksaa tekosistaan niinkuin vellinkin joka on toiminut rikostoverina, laki se koskee heitäkin niinkuin meitä muitakin.
Myös se, että on muka tehnyt rikosilmoituksen äidistään, on melko naurettavaa, jos mamma kerrankin on uskaltanut kertoa asiat niinkuin ne on, niin loisen sanoin ” totuus ei pala tulessakaan”
Mielisairashan loinen on ja kuuluu kyllä sen psykiatrisen hoidon piiriin, että jos edes vähän tolkkua sen päänuppiin saataisiin taottua. Ei se raamattu kainalossa eikä risti kaulassa siitä uskovaista tee vaan teoillaan ihminen näyttää sen uskonsa.
Jännä seurata mitä se nyt yrittää kehitellä välttääkseen tuomionsa, joka jika tapauksessa pistetään käytäntöön vaikka sitten väkisin.
Glamour on mennyttä, kaikki on mennyttä, jäljellä kerjäävä ihmisraunio monine hääpukuineen ja ilman miestä lopullisesti.