Reply To: Johanna Tukiainen Vol. 306

Home Forums Julkkikset Johanna Tukiainen Vol. 306 Reply To: Johanna Tukiainen Vol. 306

#353626 Ilmoita asiaton viesti
Älykkö mopsi
Participant

Loviisan seurakunnan sivuilla oli, että ”voimme avustaa kertaluontoisesti”. Lisäksi diakonit ja -nissat kuuntelee ja yrittää ymmärtää. Tunkillahan sitä juttua piisaa. Pikkukaupungin seurakunnalla ei ehkä ole varaa avustaa edes 3 krt vuodessa. Joten se rahahana on nyt hetkeksi tukossa possulta.

Palaan termiin utvandrad. Ihan mielenkiinnosta, millä termillä ilmaistaan kauniiden kielellä, jos osoitetta ei tunneta, sitä asuuko henkilöllö kotimaassa tai ulkomaasessa? Siis sotu on eikä muuttoilmoitusta ole tehty, ei hajua missä henkilöllö luuhaa.  Tämmöisiä kodittomia ja kadonneita kun on, myös. Kiitän tiedosta.

Vaikuttaa siltä että possu kumminkin haaveilee paluusta penthouseen. Looran kanssa lähdetään tukholman humuun. Penthousen naapurissa on iso ICA mistä saa mm. pensasmustikoita ja uunivalmista tandoori chicheniä ja naapurissa on myös systembolaget. Siinä sitä humua riittää tuolle kaksikolle. Korkeintaan voi Looralle esitellä nähtävyytenä Sollenholman ostarin, ja sen naapurissa olevan kidutuslaitoksen.