Reply To: Johanna Tukiainen Vol. 306

Home Forums Julkkikset Johanna Tukiainen Vol. 306 Reply To: Johanna Tukiainen Vol. 306

#353720 Ilmoita asiaton viesti
Pravuurina_flamingotanssia8
Participant

Kumma juttu, että nytkö vasta Paksu huolestuu koiraparasta, vaikka on lyönyt laimin koiriensa hoidon ja vuosien ajan? Makasi sormi p-seessä pulutapettikomerossaan myöhään iltapäivään koska yöt menivät humalassa somessa roskaa suoltaen. Eiköhän lohimummo joutunut ulkoiluttamaan koiratkin kun ”ihanat ja rakkaat” koirat olisivat muuten k-seet ja p-koneet suoraan lattialle.

Matami ei tehnyt mitään. Ei hoitanut lastaan, koiriaan eikä talouttaan. Ei mitään järkeviä suunnitelmia tulevaisuuden suhteen. Ainaista jauhantaa uskonnosta, koronasta, salaliitoista, NWO:sta, rokotteista ja kateellisista suomalaisista. Miten Paksu voi edes uskoa, että mamma olisi syyllinen Bellan sairastumiseen? Noituutta muka? Vielä viime vuoden alkupuolella mamma oli kaunis ja uskovainen – niin kauan kuin Paksu sai pumpattua mammalta rahaa. Jos mummeli antaisi nyt Paksulle 100.000 euroa ja lupaisi lisää, niin mummo ei olisikaan narsisti, psykopaatti, sosiopaatti eikä noita. Ilkeät muut ihmiset uskottelivat Paksulle valheita ja Paksu herttaisena ja sydämellisenä ihmisenä uskoi ikävä kyllä kaiken.

Ennustan seuraavaksi, että Paksu kertoo nähneensä taas Jeesuksen ja Jeesus lupasi parantaa Bellan, koska Jolene on niin upea ihminen ja Jumalan prinsessa. Jeesus vielä kiittelee kuinka hyvä ihminen ja äiti Jolene onkaan. Minusta tuo koiraparka näyttää yhtä lihavalta ja huonovointiselta kuin aikaisemminkin. Perheessämme ei tosin ole koskaan ollut pientä koiraa. Perheemme on tykännyt reippaista, isommista koirista joita ei tarvitse pukea pinkkeihin mekkoihin. Meidän perheessämme koira on kyllä se, ei suinkaan hän. Koiran on tiedettävä paikkansa taloudessa.

Paksu ei ainakaan ole kotonaan, koska vuoteessa on puhtaat, valkoiset lakanat. Missään viiden tähden hotellissa Paksu ei koiransa kanssa ole. Onko hän matkalla luksushytissä kohti Tukholmaa?

Vai syöttää Paksu koiralleen lääkkeenä siemeniä? Villimantelin siemenet ovat todella tehokkaita. Jos MV-lehdessä joku roskatoimittaja kertoisi, että koirien rabiesrokotukseen on kätketty mikrosiru niin Paksu varmaan uskoisi asian. Mikrosirun saisi pois koirasta Jeesuksen verellä.