Reply To: Johanna Tukiainen Vol. 306

Home Forums Julkkikset Johanna Tukiainen Vol. 306 Reply To: Johanna Tukiainen Vol. 306

#353780 Ilmoita asiaton viesti
Megabnäätä
Participant

Ciceron kanssa hyvin pitkälti samaa mieltä.

Eläimillä ja ihmisillä voi olla ties mitä sairauksia tietämättä, osa huomataan rokotusreaktioiden tai muiden komplikaatioiden yhteydessä, mutta ei ne välttämättä ole niiden aiheuttajina. Joskus vaan on paska tsägä noiden suhteen.

Itselläkin on koiria mennyt aivokasvaimeen, syöpään ja pari kasvattia lymphoomaan sekä yksi elää aivokasvaimen kanssa, mutta tämä on hoidon ja lääkityksen piirissä, ja viimeisen palveluksen saa heti kun ei vastaa hoitoon tai kunto yhtään huononee. Yhdenkään kohdalla ei ole ollut kyse rokotuksista, enkä ole osannut myöskään mitään kirousta epäillä. Enkä ole kyllä yrittänyt millään persikan kivillä hoitaa, enkä paastolla, luottanut vaan ihan eläinlääketieteeseen ja tehnyt ratkaisut ennusteen mukaan.

Jännä kyllä kuinka jotkut sekoaa niin, että löytää syyt kaikkiin tapahtumiin muista kuin itsestä. Kenenkään sairastuminen nyt ei ehkä ole kenenkään syy, mutta Tuksulla on aina joku ihme tuulesta temmattu syy-yhteys ja ylipäänsä hirveä syyttämisen tarve tapahtumille. Ja miks se on joku hemmetin kirous tai paha, ei koskaan vaikka jumalan tahto tms., niin kuin luulis oikeasti uskovalla olla. Mutta ei, eihän Tuksu, Tuksu käyttää jumalan juttuja omiin tarkoitusperiin ja muiden pannaan julistukseen ja syyttää Feniks-lintua paholaisolennoksi ja jakaa Jokeri quoteja muiden hyvien julistusten lisäksi.

Kohta alkaa varmaan Earth is flat-jutut, ainakin Loora vissiin on näitä flättäreitä.