Reply To: Johanna Tukiainen Vol. 306

Home Forums Julkkikset Johanna Tukiainen Vol. 306 Reply To: Johanna Tukiainen Vol. 306

#353863 Ilmoita asiaton viesti
Tuohi🙂Aivo.
Participant

Verkko-Seiska tänään perjantaina 20.1.

Johanna Tukiaisen karanneen koiran mysteeri selvisi – löytyi yllättävästä paikasta

Johanna Tukiaisen, 44, elämää ovat viime aikoina varjostaneet lukuisat vastoinkäymiset. Johanna kertoi Facebook-tilillään, että hänen Bella-mopsinsa on sairastunut, ja pyysi seuraajiltaan apua eläinlääkärilaskun maksamiseen sekä kyydin järjestämiseen. Hän poisti myöhemmin julkaisunsa, ja ilmeni, että koira oli päässyt käymään eläinlääkärissä.

Johannan kirjoitusten mukaan mopsilla todettiin syöpä sekä muita kasvaimia, ja että koira on erittäin huonossa kunnossa.

Poliisi vahvistaa

Viime viikon keskiviikkona vastoinkäymiset jatkuivat. Johanna tiedotti Blue-chihuahuansa karanneen Loviisassa. Hän kirjoitti aiheesta Facebook-ryhmässä, jossa ilmoitetaan kadonneista ja löytyneistä eläimistä.

Tietojen mukaan chihuahua löytyi lopulta Johannan ja Veijo Lallin, 61, asunnolta, eikä se ollut karannut mihinkään.

Seiskan tietojen mukaan Johannan toiminnasta on tehty useita eläinsuojeluilmoituksia. Vielä ei ole tietoa, johtavatko ilmoitukset rikostutkintaan asti.

Joutuu käräjille

Johannalla on lukuisia vireillä olevia syytteitä sekä Ruotsissa että Suomessa.
Ruotsissa häntä syytetään äitinsä Marja Tukiaisen pahoinpitelystä sekä kahdesta muusta rikoksesta. Syytteitä on määrä käsitellä Attundan käräjäoikeudessa maaliskuussa.

Suomessa Johanna ja Veijo ovat molemmat vastaajina pahoinpitelyasiassa. Molempia syytetään rikoksesta, mutta toistaiseksi on epäselvää, mistä rikosnimikkeistä on kysymys.

Asiaa oli määrä käsitellä Helsingin käräjäoikeudessa marraskuussa, mutta kaksikko ei saapunut paikalle. Uusi käsittelypäivä on kesäkuussa.” (Seiska 20.1.2023)