Reply To: Johanna Tukiainen Vol. 306

Home Forums Julkkikset Johanna Tukiainen Vol. 306 Reply To: Johanna Tukiainen Vol. 306

#353866 Ilmoita asiaton viesti
Älykkö mopsi
Participant

Kiitos taas sevenille. Toimittajat ovat tehneet työtään, ja ottaneet asioista selvää. Eli:

Blöö oli mennyt pacoon tai lepäämään johonkin piiloon, glamouristen rojukasojen sekaan on esim. äärimmäisen hyvä piiloutua.

Ja glamour oikeuden käyntejä saadaan hetki vielä odotella. Kaunniissa maassa ensin käydään maaliskuussa sylkyhuppucasea, kesäkuussa istutaan hamraassa salissa oikeutta kuulemassa.

Siinä odotellessa ehkä aloitellaan valvonta rangaistuksen täytäntöönpanoa kauniissa maassa. Pääseekö tunkki asumaan täysihoidossa oikeassa linnassa 🏰? Aina sitä luulee, ettei tuksusaaga tarjoa enää uutta seurattavaa, mutta yhä mennään lujaa eteenpäin, tuomiot on nähtävä, ja toisekseen se mistä barbie elantonsa kaivaa jos rahaa ei ole. Ja missä asuu, jos vellillä ei ole varaa glamour asunnon ja glamour varaston ylläpitoon ulkomaasessa. Velli saisi äkkiä tilannetta jo vähän helpommalsi, kun irtisanoisi shurgardin. Tai jättäisi maksamatta. Jos Vellillä on yhtään järkeä enää päässään, eikä se ole glamourin ja alcofreen sumentama, myös penthousen kallis asunto kannattaa irtisanoa, ja hankkia glamourille joku halvempi kokero jostain. Luulisi tosiaan glamour koon kopperoita löytyvän halvemmallakin. Pieni resuisuus ja paskaisuus ei edes haittaa, tulevan asukkaan ei tarvitse sitten nähdä niin paljon vaivaa asuntoa remonttikuntoon saattaessaan.