Reply To: Johanna Tukiainen Vol. 306

Home Forums Julkkikset Johanna Tukiainen Vol. 306 Reply To: Johanna Tukiainen Vol. 306

#353882 Ilmoita asiaton viesti
Pravuurina_flamingotanssia8
Participant

 ”I think I need a Christian single man but the best for me would be from USA. They understand me better and my style than men in Europe.” (Paksu 14.1.23)

Uutta miestä on etsitty jo pian 20 vuotta. Kukaan ei ole jaksanut elää Paksun kanssa. Juutalainen kukkakauppias antoi kenkää, sika-Mika antoi kenkää koska Paksu puuhasteli Miamissa Udin kanssa, vaikka Paksulla oli sika-Mikaan jo suhde. Avioliitto saamelaisen liikemiehen kanssa ei onnistunut. Avoliitto albanialaisen komean ja seksikkään miehen (ainakin Paksun mukaan) ei jatkunut, koska Perpa ymmärsi, että Jolene ei parane ja eikä Paksu muuta käytöstään. Paksun keinotekoinen uskonto ei auttaisi asiassa. Jos Paksu haukkuisi tuomarin ja uhkaisi häntä, niin siitä tulee myös kunnon tuomio.

Jospa Paksu pääsisi nyt Jenkkeihin??!! Siellä rikollisia ei kuitenkaan käsitellä silkkikäsinein ja tuomiot voivat olla useita vuosia. Jo tuosta lapsen hoidon laiminlyömisestä, oman äitinsä pahoinpitelystä ja Ilen vieminen pois kodistaan. Linnaa tulisi noin viisi vuotta osavaltiosta riippuen. Alko-ja huumetestit tehtäisiin kerran viikossa. Poliisien potkiminen ja sylkeminen toisi pari vuotta lisää.  Lisäksi Paksun pitäisi päästä eroon alkoholista ja bentsoista. Hänen pitäisi osallistua vihanhallintakurssille. Kurssi pidettäisiin USA:n raamattuvyöhykkeellä.

Ei edes Jenkeistä löytyisi uutta miestä vaikka ”Melena” Mukiainen kertoisi olevansa harras kristitty ja rukoilevansa Yeshuaa polvillaan harva se päivä.

Miten Toimi Kankaanlieve? Vieläkö hän on auttanut Jolenea taloudellisesti? Onnistuiko Jolene kerjäämään rahaa myös em. mieheltä ja lupasiko Paksu lähetellä käytettyjä Victoria Secret-alusasujaan Toimille, Kyllähän Kristillisen liiton kansanedustaja – ja vieläpä mies – tarvitsee naisten alushousuja. Alusasuissa oli varmaan ehta haju? Synnin haju jota Toimi tarvitsee tärkeässä työssään.