Reply To: Johanna Tukiainen Vol. 306

Home Forums Julkkikset Johanna Tukiainen Vol. 306 Reply To: Johanna Tukiainen Vol. 306

#353990 Ilmoita asiaton viesti
Pravuurina_flamingotanssia8
Participant

”Ruotsi on johtava maa itsemurha tilastoissa koko Euroopassa! Sen jälkeen tulee Suomi! Ruotsissa kohdellaan myös todella rasistisesti mm.suomalaisia! ”

(MMJTuk)

Mistä tilastoista Paksu repii näitä juttuja? MV-lehdestä, oletan?  Suomessa ei enää kohdella rasistisesti suomalaisia. Jo sodan jälkeen sinne mentiin töihin, vaikka suurin muuttoliike taisi olla 60-ja 70-luvuilla. Nyt maassa on jo kolmannen ja neljännen polven ruotsinsuomalaisia eikä heitä erota katukuvasta. Nyt kun ruotsalainen yhteiskunta on todennut Paksun olevan huono äiti ja hänen ainut lapsensa oli huonosti hoidettu, niin nyt Ruotsi muuttui pahaksi. Sitä ennen Paksu kehui Ruotsia, Ruotsalaiset olivat kauniita ja koulutettuja, ja mukavaa herraseuraa löytyi vaikka joka päivä. Ruotsissa oli ihania ostoskeskuksia ja jopa Walt Disneyn myymälä missä Paksu kävi ostamassa mauttomia rihkamaesineitä, Muistuu mieleeni se mauton ja imelä Disney-teepannu jonka Paksu kävi ostamassa. Liekö koskaan valmistanut teetä?

Ilmeisesti tuokin teekannu oli tullut heti ja suoraan tehtaasta joten niihin roiniin ei ehtinyt tarrttua pahuutta, Kun sopivaa miljonääriä ei löytynyt, niin sitten kelpasi viriili mies Albaniasta jonka kanssa leikittiin kotia, Kaiken lisäksi Paksu ehti tehdä albanialaisen miehen kanssa yhden lehtolapsen. Raskaus oli aluksia Jumalan suurta suunnitelmaa.

Miten videotervehdykset ovat onnistubeet? Montako sataa tervehdystä hän  onnistui myymään?

Seven voisi haastatella lapsen isää?