Reply To: Johanna Tukiainen Vol. 306

Home Forums Julkkikset Johanna Tukiainen Vol. 306 Reply To: Johanna Tukiainen Vol. 306

#354010 Ilmoita asiaton viesti
Tuohi🙂Aivo.
Participant

Näätäkamun tämänpäiväinen viesti Instan tapahtumasisällöistä:

”Se on tuutannut instastooreihin koko viime yön ite tekemiään videoita. On se vaan hullu. Lukee raamattua ja mm. juoppoudesta, mut ei, ei mitään tajua, et ite on kunnon juoppo.

Selittää niistä lapsikaappauksista, ja miten on joutunut ihmisoikeusrikoksen uhriksi. Oma äiti ei voi siepata omaa lastaan.

Selittää jostain adenonokromesta, että kaikki julkkikset, kuten Jennifer Lopez ja Kylie Jenner ostavat kaapattuja vauvoja ja juovat heidän vertaan. He pysyvät näin nuorina, kauniina ja kuuluisina.

Kauhistelee suomalaisten naisten pahuutta. Tietää naisten nimiä, ketkä tehneet nimettömiä lastensuojeluilmoituksia. Ne eivät kuulemma johtaneet lapsen menetykseen vaan kristittyjen vaino.

Näyttää todella likaiselta kännykältä jotain videota Ruotsista, missä muslimivanhemmat osoittaa mieltään sosiaaliviranomaisia kohtaan. Selittää, miten Marja on raamatun yleinen syyttäjä.

Hiuspidennykset lähteneet, ja on aika kaljuuntunut sivuilta. Hampaissa jotain todella outoa, mutta ne ei näy kunnolla, kun ylähuuli on niin romahtanut.”