Reply To: Johanna Tukiainen Vol. 306

Home Forums Julkkikset Johanna Tukiainen Vol. 306 Reply To: Johanna Tukiainen Vol. 306

#354078 Ilmoita asiaton viesti
Polkkatukkainen sivankassa.
Participant

On se säälittävä noiden videoidensa kanssa, samaa tuubaa suoltaa kovien filttereiden läpi.
Sohjopää nyt vaan mussuttaa että Ruotsi varasti lapsen ja että lapsia nyt varastetaan perheiltä, mutta miksi sohjopää ei kerro totuutta lapsensa varastamisesta. Koko ajan lapsen syntymän jälkeen joku muu siitä huolehti, ensin Perpa ja sitten kuvioon tuli mamma ja miettisi miksi. No siksi kun ei ollut kyvykäs äidin rooliin, ainoastaan silloin kun kuvattiin hörselöt päällä ja oltiin niin homerhuulet töröllään lastaan kohden.
En väitä, etteikö sohjopää lastaan rakastaisi sillä omalla hataralla tavallaan, mutta kasvattajaksi siitä ei yksinkertaisesti ole ja siksi tuli tämä huostaanotto päätös ja kun sohjopää sen tiesi, niin silloin vähä-älyisen ” perheystävän” kanssa suunniteltiin pakomatka, ja siitä pitävät todisteet kun lähdettiin yön selkään painamaan karkuun ja se, miksi mamma soitti poliisit niin ei ollut ilkeyttä vaan, että mammalla oli siinä tilanteessa vastuu lapsesta, ei sohjopäällä.
Jos / kun sohjopää tätä luet, niin kerro niissä lapsesi varastamisjutuissa totuus, miksi itse kaappasit huostaanotetun lapsesi ja perheystävän kanssa suunnittelit paon.
Ottaa vaan niin päähän tämän sohjopään valheet, että oikein silmissä säkenöi.
Toivon konttirukouksin, että se rangaistus astuu voimaan mahdollisimman pian ja että se saataisiin itsekin tajuamaan se, että ihan itse on tähän lapsen ” varastamiseen” syypää, oma äiti eikä kukaan muu.