Reply To: Johanna Tukiainen Vol. 306

Home Forums Julkkikset Johanna Tukiainen Vol. 306 Reply To: Johanna Tukiainen Vol. 306

#354083 Ilmoita asiaton viesti
Pravuurina_flamingotanssia8
Participant

Kuinka kauan nämä uudet ystävät tulevat pysymään ystävinä? Jos joku erehtyy arvostelemaan Jolenea, niin arvostelija on välittömästi näätien kätyri ja narsisti. Eikä Paksulla ole rahaa kustantaa vieraiden majoitusta penthousessa. Joku saa pian mennä ruokaostoksille  ja joku saa kunnian käydä paikallisessa ”alkossa”. Sitten alkaa juhlat.

Paksu saa tilaisuuden kertoa Udista ja useiden vuosien asumisesta Miamissa. Jos joku ihmettelee miksi Jolene ei muuta takaisin Yhdysvaltoihin, niin NWO:n edustajat luultavasti estävät Jolenea palaamasta tuohon ihanaan maahan.  Jolenelle on järjestetty tekaistuja syytöksiä koska hän on muka tehnyt rikoksia. Seven, YLE, HS ja muu media valehtelevat, vaikka Jolene on viaton pulmunen.  Suomessa asuu kateellisia ihmisiä ja toimittajia. Suomessa asuu tunnetusti kateellisia ihmisiä, sillä eräs NASA:n insinööri oli tutkinut asiaa. Tuo samainen insinööri on Jolenen hyvä ystävä.

Jolenen piti päästä Playboy-lehteen, mutta kateelliset ihmiset estivät tuon hienon projektin. Jolene aikoo paljastaa Ruotsin harjoittaman lapsikaupan myös. Kaikkien upeiden, älykkäiden ja kauniiden naisten, kuten Jolenen lapset kaapataan. Lapsi palautetaan vain josJolene suostuu ottamaan mikrosieun, pedon merkiin otsaansa.