Reply To: Johanna Tukiainen Vol. 306

Home Forums Julkkikset Johanna Tukiainen Vol. 306 Reply To: Johanna Tukiainen Vol. 306

#354191 Ilmoita asiaton viesti
Pravuurina_flamingotanssia8
Participant

”Suomen ensimmäinen marttyyri.” (JMMTuk)

Kyllä tuo Paksu on sekaisin. Tuo tapaus on todella ikävä, mutta tuskin tuo nainen oli marttyyri. Suomalaisia kuolee joka päivä. Luonnolliset kuolemat (ikä), sairaudet, onnettomuudet, liikenneonnettomuudet, itsemurhat, tapot ja murhat. Mahtaako Paksu ajatella ja pohtia noita asioita? Hän puhuu vain itsestään eikä löydä mitään vikaa itsestään.

Paksu sotkee aina tapon ja murhan. Syytti yhteen aikaan jopa Jassun ex- avomiestä murhaajaksi ja albanialainen (Jumalalta saatu mies) oli hänkin muka murhaaja.

Väittihän Paksu Lucia-neitoa ruotsalaiseksi pyhimykseksi. Koska Paksu julistaa itsensä pyhimykseksi? Nyt hän on jo Jumalan prinsessa ja Jeesuksen morsian.

Kyllä ruotsalaisen mielisairaalan lääkäri tulee hämmästymään jos hän jaksaa kuunnella 45 minuuttia Paksun juttuja.

Tietenkin tuo lääkäri toteaa, että Paksu on täysin terve, raitis, hedelmällinen ja jopa erittäin hyvä äiti. Luultavasti komea ja karismaattinen lääkäri flittaili avoimesti Tuksu-kaunottaren kanssa. Lähetti kenties kukkia Paksulle kun Paksu on kampaajalla? Näin siinä vaiheessa kun Paksu pääsee netin ääreen. Lääkäri itki posket valuen kun hän kuuli, että ruotsalainen lasu ryösti Ilen hänen äidiltään kesken perheloman.