Reply To: Johanna Tukiainen Vol. 306

Home Forums Julkkikset Johanna Tukiainen Vol. 306 Reply To: Johanna Tukiainen Vol. 306

#354284 Ilmoita asiaton viesti
Älykkö mopsi
Participant

Lisäohjeistus käytös muistutukseen:

MUISTUTUS: suomekielellä koska vihapuheen harrastajat ja kiusaajat ovat suomalaisia. Tällä sivustolla pitää noudattaa sivuston sääntöjä! Ne ovat:

  •  Henkilöitä voidaan haukkua myös fluentisti muillakin kielillä.

-Vihapuheen ja kiusaamisen harjoittajat ilmiannetaan ja estetään.

  • Eli totuuden fun klubiin tuojat estetään välittömästi.

-Kiusaaminen, nimittely, häiriköinti ja vainoaminen eivät ole sallittuja

  • Paitsi fun klubin pitäjältä itseltään. Ylläpitäjällä on myös oikeus huudella muita kaltaisiaan avuksi haukkumaan ja mollaamaan ei mieltä olevia kommentoijia. Ylläpitäjällä on oikeus arvostella ja haukkua muiden ulkonäköä, tuntematta henkilökohtaisesti, ja näkemättä edes valokuvaa, myös.

-Keskustelu ja kommentointi pitää olla asiallista ja ystävällistä

  • Ainoastaan fun klubin pitäjä itse saa jankata ja väittellä, muuta mieltä ei saa olla kuin fun klubin pitäjä, jos joku kelvoton silti uskaltaa, hänet haukutaan ja ilmoitetaan että olet näätä ja estän sinut nyt. Ylläpitäjällä on myös oikeus haukkua täysin ulkopuolisia asiaan mitenkään kuulumattomia henkilöllöjä tilanteen mukaan ja parhaaksi katsomallaan tavalla.

-Lopeta tämän ryhmän seuraaminen jos et osaa käyttäytyä.

  • Lopeta seuraaminen jos et ole samaa mieltä, jos et jaksa käydä tykkäämässä viestejä ja kommentoimassa vähintään sydän emoijeilla, kehumassa nassukuvia, kommentoimassa  ”amen” uuspornojulkaisuihin yms. Nassukuvien kehuminen on edellä mainituista melkein tärkein. Niitä kehuessa on suositeltavaa käyttää fluenttia miamia, että ulkomaalaisetkin ymmärtävät.