Reply To: Johanna Tukiainen Vol. 306

Home Forums Julkkikset Johanna Tukiainen Vol. 306 Reply To: Johanna Tukiainen Vol. 306

#354321 Ilmoita asiaton viesti
Psykonarsku*
Participant

”Onko panta napsahtanut Tunkion nilkkaan ja koirat viety, noinkin voimakas reaktio saattaa johtua vaikka em. asioista.” (Cicero)

Jotain tällaista voi hyvinkin todennäköisesti olla kyseessä Häggviksvägenillä. Selvästikin suomalaiset keskittyivät nyt taas aivan epäolennaisiin asioihin, kun Bellastakin kirjoitettiin (niin mediassa kuin näätien kesken), mutta todellisesta elämän ja maailmankaikkeuden, ja varsinkin Ruotsin, uhrista ja hänen kärsimyksistään ei mitään…

Ciceron lista narsismista osui kyllä täydellisen kohdalleen! Ei vain 5/9, vaan 9/9.

Vielä oman lusikkaNI tuohon narsismin syntyprosessin soppaan työnnän minäkin, eli jäin miettimään, että täytyy siinä kyllä olla varhaislapsuuden hoidon/kasvatuksen/ympäristön lisäksi jotain geneettistäkin taustaa/alttiutta. Aina luotettava MayoClinic toteaakin sivuillaan samansuuntaista:

It’s not known what causes narcissistic personality disorder. The cause is likely complex. Narcissistic personality disorder may be linked to:

  • Environment — parent-child relationships with either too much adoration or too much criticism that don’t match the child’s actual experiences and achievements.
  • Genetics — inherited characteristics, such as certain personality traits.
  • Neurobiology — the connection between the brain and behavior and thinking.