Reply To: Johanna Tukiainen Vol. 306

Home Forums Julkkikset Johanna Tukiainen Vol. 306 Reply To: Johanna Tukiainen Vol. 306

#354366 Ilmoita asiaton viesti
Pravuurina_flamingotanssia8
Participant

Paksu todellakin kuvitteli olevansa Suomen Paris Hilton, seurapiirinainen joka liikkuu vain jet set-piireissä.

Jos Jumala on olemassa, niin hän on varmaan tyytyväinen niistä koneella kirjoitetuista huoli-ilmoituksista. Meillä Suomessa kun ei ole nettiä kuten rikkaassa Ruotsissa, joten käytämme vain kirjoituskoneita ja telefaxia. Paksu syyttää taas epäsuorasti näitä sijaisperheitä pedofiliasta ja muista rikoksista. Paksu muisti myös mainita kaksi past away sisartaan. Miten heidän kuolemansa liittyy asiaan?

Joko valvonta ja hoito ovat alkaneet Stockholmissa? Yhdessä istuvat jonkin luksushotellin loungebaarissa hienoja viinejä maistellen? Kenties tapaamiset on sovittu Operakällaren-nimiseen hienostoravintolaan? Valvoja on täysin samaa mieltä, että Ruotsin ja Suomen sossu, lasu ja poliisit ovat toimineet törkeästi ja ehdottaa miljoonan euron korvausta Paksulle. Lisäksi Paksun kannattaa kirjoittaa  kirja jota hän on kirjoittanut pian noin 15 vuotta. Kannattaisi pitää kiirettä, sillä Paksu ennusti ylöstempauksen tapahtuvan joko 2022 tai 2023.

Kumma kun Paksu on viihtynyt Suomessa, vaikka on hän on haukkunut Suomenkin paskamaaksi. Kannattaisiko Paksun hakea turvapaikkaa Venäjältä?