Reply To: Johanna Tukiainen Vol. 306

Home Forums Julkkikset Johanna Tukiainen Vol. 306 Reply To: Johanna Tukiainen Vol. 306

#354373 Ilmoita asiaton viesti
Pinkkihasardi
Participant

Hirveen turhauttavaa lukea Tuksun ulosanteja. Hänellä ei ole mitään käsitystä siitä, miten on omalla toiminnallaan vaikuttanut siihen, että pieni tyttö pelastettiin huonoista (jopa hengenvaarallisista) oloista.

Sama levy pyörii ja pyörii Ruotsin valtion lapsikaappauksista. Ehkä Tuksulle itselleen tulee parempi mieli, kun on nyt kääntänyt tämän asian näin.

Mitä sinä Johanna olet omilla toimillasi yrittänyt tehdä, että saisit edes valvotusti tavata lastasi? Oletko pyrkinyt päihteettömyyteen, herätä ihmisten aikaan aamusta. Alkanut suorittaa rikosoikeudellista rangaistusta.

Mitään ei tapahdu. Sama ralli jatkuu ja jatkuu. Niin turhauttavaa. Mitenköhän psykiatrian puoli pystyy tuota käsittelemään? Hän on niin syvällä kieltämisessään. Vaikeaa tulee olemaan työskentely tuollaisen kanssa. Ehkä jopa mahdotonta.

Suoraan sanottuna, en näe Tuksun paranemisen mahdollisuuksia. Hänen kohdallaan on parasta yrittää ehkäistä hänen toimensa siten, että ei pysty vahingoittamaan muita ympärillä olevia ihmisiä enää.