Reply To: Johanna Tukiainen Vol. 306

Home Forums Julkkikset Johanna Tukiainen Vol. 306 Reply To: Johanna Tukiainen Vol. 306

#354513 Ilmoita asiaton viesti
Pravuurina_flamingotanssia8
Participant

”meidät on kutsuttu siunaamaan ja rukoilemaan” (JMMTuk)

Meidät on kutsuttu riisuuntumaan rahasta ja tavarasta. Meidät on kutsuttu lähettämään kuolleita rottia ja pikkulintuja naapureille. Meidät on kutsuttu pahoinpitelemään muita ja valehtelemaan jopa oikeudessa. Meidät on kutsuttu kasvattamaan rikosrekisterin määrää jopa eri maissa myös. Meidät on luotu kehumaan rihkamalla ja ostamaan Kiinassa tehtyjä feikkituotteita. Entiset miesystävät täytyy haukkua julkisesti somessa. Kaikki tyhmät teot täytyy tilittää roskalehdille rahaa vastaan. Meidät on luotu laiskaksi ja pummaamaan rahaa toisilta. Meidät on kutsuttu juomaan halpoja hanaviinejä ja käyttämään lääkkeitä väärin. Meidät on luotu potkimaan, sylkemään ja herjaamaan sekä valehtelemaan.

Meidät on luotu hankkimaan silikonirinnat ja Homer-huulet ja leikkimään feikkikaunotarta.

Nämä tulevat mieleeni kun miettii Paksun tekoja. Tuossa on on vain osa.

Yhteiskunnalla on keinot auttaa ihmistä jos hän on suistunut raiteiltaan, mutta sitä ennen täytyy tajuta, että päivät nukkuva, pari litraa päivässä viiniä juova ”raitis” ja riitaisa, väkivaltainen nainen ei ole sopiva äidiksi. Ihmisen täytyy ensiksi tajuta, että muut ihmiset ja yhteiskunta eivät ole häntä vastaan, vaan he puolustavat lastasi.

Paksun osoitetietoja ei näytä olevan Ruotsissa, Joko penthousereisidenssi meni alta? Yrittääkö Paksu hankkia Kelan tukia muuttamalla Suomeen? Olisi järkevää olla siellä missä lapsikin on. Siten voisi näyttää viranomaisille, että ”äiti” haluaa olla lähellä lastaan.