Reply To: Johanna Tukiainen Vol. 308

Home Forums Julkkikset Johanna Tukiainen Vol. 308 Reply To: Johanna Tukiainen Vol. 308

#359983 Ilmoita asiaton viesti
Megabnäätä
Participant

En varmaankaan puhu vain omasta puolestaNI, kun totean jo täysin turhautuneeNI ja kyllästyneeNI palstatilaa viime aikoina runsaasti vieneeseen kahden näädän väliseen nokitteluun. Josko kohta loppuisi?

Jep, tylsää hommaa. Yhtä tylsää kuin tänne kirjautuminen, hirveä savotta taas. 🙄

Mutta mitä tohon viimeisimpään tuherrukseen tulee, niin mä en koe tuota tuherrusta kyllä niin hyvänä, tai yhtään hyvänä, etteikö se vois olla artistin tuherrus. Sama vika mittasuhteiden, perspektiivien ja kaiken muunkin suhteen mitä niissä muissakin tuherruksissa. Suorat linjat on ihan perseillään, ja valon suunnat ja varjot jne. Yhtenä päivänä tehnyt jotain, vaihtanut seuraavana päivänä lennosta toiseen tyyliin tai suuntaan, kolmantena ei enää muistanut mitä teki tai piti tehdä, ja siitä se sekotekniikka pikkuhiljaa lähtee rakentumaan. Ja pisteeksi iin päälle tyyliin täysin sopimattomat glitterit ja timangit, ja epämääräinen lapsellinen rotta lattialle. Ja Tuksunhan piti aina signeerata työnsä tyylilleen uskollisesti pinkillä, mutta se lupaus piti yhtä hyvin kuin ne kaikki muutkin tuhat muuta tyhjää lupausta.

Ja olkoon nyt kenen tahansa alkuperäinen työ, niin ei tuo missään nimessä mikään 900€ arvoinen ole, ei etenkään tuon onnettoman tuunauksen jälkeen.