Reply To: Johanna Tukiainen Vol. 308

Home Forums Julkkikset Johanna Tukiainen Vol. 308 Reply To: Johanna Tukiainen Vol. 308

#359995 Ilmoita asiaton viesti
Ikäänkuin koukatenkin
Participant

Nyt kun teksiä tuntuu tulevan kun Runebergiltä konsanaan, niin kerronpa iltasadun.

No niin lapsukaiset. Kuunnelkaapas tänne päin.

Olipa kerran paikka nimeltä Oulu, jossa asuin useita vuosia. Olimme todella upeasti pukeutuneina viettämässä iltaa varakkaiden ystäviemme seurassa.

Illan kuluessa olimme yhteispäätöksellä päättäneet mennä syömään todella upeaan ravintolaan, joka oli saamassa pian Michelin-tähden. Ei siis mikään kassaneitien syöttölä.

Illastettuamme päätimme lähteä vielä clubille jatkamaan ihanaa iltaa.

Seurueestamme erkani eräs Sara. Se oli toisaalta ihan ok, koska hän oli unohtanut lompakkonsa kotiin ja jouduimme jo toista kertaa tarjoamaan hänelle. Mietimmekin minne hän katosi. Eipä huolta. Taksijonossa näimmekin aika tuiskeessa olevan kaksikon. Siinähän olikin Sara ja tuntematon ilmeisen karismaattinen nallekarhu.

Kysyimme tietysti, että mihin sinä noin yht’äkkiä katosit? Sara kertoi meille salaisuutena, että olivat olleet hotellissa tutustumassa toisiinsa syvällisemmin. Sehän voi olla noinkin, ajattelimme. Jokainen tyylillään.

Saran esitellessä nallukkaa, mies hymyili kauniisti punaisine hampaineen ja olihan se leukakin ihan veressä.

Siitäpä iloinen pari lähti.

Toivottavasti setämies muisti pestä kasvonsa ennen kotiin menoa. Se on tärkeää, koska herralla oli sormus vasemman käden nimettömässä sormessa.

Tässä opiksi ja herättää kysymyksen. Kuinkahan monta kännistä ukkomiestä on pilannut avioliittonsa tuon lutkan avustuksella?

Jo tuo silottaa väylää, kourua, josta ei voi poiketa, kohti helvettiä. Niin, juuri se paikka, mistä hutsu jankuttaa ja pelottelee muita. Hyvää matkaa! Trevlight resa!