Reply To: Johanna Tukiainen Vol. 308

Home Forums Julkkikset Johanna Tukiainen Vol. 308 Reply To: Johanna Tukiainen Vol. 308

#360021 Ilmoita asiaton viesti
Loinen
Participant

Onkohan niin, että loinen pakoilee nyt hamraassa kun oikeudenkäynti kauniissa taas edessä ja valvontarangaistuskin vielä aloittamatta, ehkä ne tuomiot jotenkin yhdistetään.
Miten ihmeessä nämä homppelit jaksaa kestitä tätä laiskaa haisevaa lotjaketta, kyllä maine menee täysin tätä rikollista suojellessa.
Luulisi olevan nöyryyttävää olla muiden vaivoina, mutta eihän loinen mitään häpeä, se on niin kovaksikeitetty taparikollinen että pienintäkään inhimmillisyyttä siitä ei löydy.
Se on hieno asia, että jäljellä oleva perhe on sen nyt jättänyt oman onnensa nojaan, kauan ne sitä jaksoivat sietää ja se, että loinen haukkuu ja mustamaalaa nyt mammaa ja veljeään, niin koituu täysin omaksi häpeäkseen.
Mihinkähän katosi loisen niin ah ihana missiäiti ja komea velipoika, joskus näin ylisti kun pitivät suut supussa ja hyppäsivät loisen pillin mukaan ja nyt kun tilanne muuttui ja vihdoin uskalsivat vastustaa loista niin alkoi kyllä parjaaminen pahimmasta päästä.
Älä sure loinen, kyllä se oikeus sinuakin koskee ja tulet saamaan rangaistuksesi ansaitusti. Sinulla oli tilaisuus olla äiti, mutta ei sinusta keski-ikäisestä persaukisesta lortosta edes siihen ollut. Säälittävä rutjake.