Reply To: Johanna Tukiainen Vol. 308

Home Forums Julkkikset Johanna Tukiainen Vol. 308 Reply To: Johanna Tukiainen Vol. 308

#360037 Ilmoita asiaton viesti
MinniIi6
Participant

Kai Ruotsissakin on joku asumistuki/toimeentulotuki? Toki voi olla, että Tuksun suunnitelmissa on paluu tänne hamraiden ja kateellisten maahan. ILEä ei saa tavata eikä Ruotsissa ole ketään kaveria. Täällä sentäs (ainakin toistaiseksi vielä) on TitityyTiina, Loora the Leader ja muutamia huojuvia. Ja Veijo. Niiden kanssa voi ainakin ryypätä.

Ei se onneksi niin helppoa ole muuttaa pois kauniiden ihmisten ”Tukholmasta” kun päällä on sovittamattomia vapausrangaistuksia.

Eiköhän ne Ruotsin kruunu järjestä Matamille majoituksen täys ylläpidolla kivitalosta lähiaikoina. Mahdollisesti vangitsevat Matamin ensi viikolla kun on Lohipöksyn pieksämisen oikeudenkäynti edessä.

Ruotsissa sen vapausrangaistuksen toimeenpanon vankeinhoitolaitos pyrkii aloittamaan aina viimeistään kahdessa kuukaudessa tuomiosta. Eli Matami on ehtinyt sen valvotun vapausrangaistuksen suorittamisen jo aloittaa ja taisi lopettaa sen samantien siihen päivään kun siihen liittyvässä psykiatrisessa hoidossa piirteli niitä töherryksiä ja alkoi ”taiteilijaksi”. Taisi samantien paeta siitä Suomeen piilottelemaan.

Nyt ollaan näätien elämässä huippuaikojen lähellä kun Sollentunan lokkeilukämppä on lähdössä alta Matamilta kahden viikon päästä ja sitä ennen pitäisi käydä Matamin tuomiolla Lohipöksyn pieksämisestäkin. Saa nähdä minne tuo tällä kertaa lyllertää pakoon poliisisetiä ja pääseekö taas esimerkiksi poliisitelevisioon huutamaan kuin palosireeni. Toivottavasti poliisimaijasta löytyy sylkyhuppu kun se on välttämätön varuste Matamin kiinniotossa. Sitä en tiedä käykö ne ruotsalaiset vanginvartijat noutamassa Matamin Helsingin poliisilaitoksen putkasta lentokoneelle tuomiolle Ruotsiin vai pääseekö Matami laivan putkassa reissaamaan Helsingin ja Tukholman välin. Ruotsissa pakkopalautukset ulkomaille ja noudot tuomiolle Ruotsiin kuuluvat vanginvartijoien hommiin kun Suomessa se on poliisi joka hoitaa nuo nouto- ja palautuskeikat.