Reply To: Johanna Tukiainen Vol. 309

Home Forums Julkkikset Johanna Tukiainen Vol. 309 Reply To: Johanna Tukiainen Vol. 309

#360286 Ilmoita asiaton viesti
.Spiritorin pullonhenki
Participant

Tuon ikäisenä ja tuossa kehitysvaiheessa, jos tapahtuu jotain pahaa ja traumatisoivaa, on mahdollista, että psyyke kun ei tapahtumia kestä, jäädään siihen jumiin. Osa ihmisistä on syntyessään jo rikki, lapsesta asti, ja lisäksi siihen sitten päälle ympäristön vaikutus. Tuksu tuskin on mitään terapiaa, saati traumasellaista, koskaan saanut. Tiedä sitten, oliko jo lapsena kuinka vaikea tilanne ja mitä pahaa on mahdollisesti tapahtunut vielä siihen päälle. Joka tapauksessa psykiatrista apua olisi pitänyt saada vietyä perille jo kauan aikaa sitten.

Ja nyt, vaikka hänelle on psykiatrista hoitoa määrätty tuomioistuimen kautta, on jo todella myöhäistä. Koskaan ei toki ole liian myöhäistä, mutta elämä on eletty miten on ja harhat sekä sairaat toimintamallit ovat vain vahvistuneet.

Vuosia tätä touhua seuranneena vain pelottaa, että joku vielä pääsee hengestään. Onneksi Tuksu on nykyään aivan yksin sekoilujensa kanssa, ei nuo muutamat enablerit ole mitään pysyvää ja vakaata. Hänellä ei ole enää mitään, ei lasta, ei perhettä, ei rahaa, ei kuuluisuutta, ei kotia. Ei yhtään mitään. Jossain vaiheessa se pohja tulee vastaan Tuksullakin.