Reply To: Johanna Tukiainen Vol. 309

Home Forums Julkkikset Johanna Tukiainen Vol. 309 Reply To: Johanna Tukiainen Vol. 309

#360423 Ilmoita asiaton viesti
Älykkö mopsi
Participant

Hetken aikaa on ollut kummallisen helppo päästä takaisin palstalle kun on ulostemmattu. Ei tarvitse kirjautua saatanalliseen otavamediaan eikä käyttää salattua tilaa. Onkohan näätien rukoukset kuultu ja asialle tehty jotain?

Uskomatonta että yksikään nykyaikainen sivistysvaltiossa syntynyt ja elänyt naishenkilöllö kirjoittaa tuommoista shittiä. Jämähtäminen menneisyyteen syynä kenties, kotikasvatus, mahdollisesti, myös. Mutta, muistakaa kuinka tunkki lukee raamattua ja tekee omia tulkintojaan, ”lukee kuin tunkki raamattua”. Tunkin tulkinnan mukaan mies on perheen pää, ja elättää koko sakin.

Tunkkilaisen uuspornouskonnon mukaan se tarkoittaa sitä, että vaimon ei tietenkään tarvitse käydä töissä, eikä tehdä yhtään mitään muutakaan. Voi maata kotona ja odottaa että nalle tulee kotiin noutoruokaa mukana, tai sitten vie tutuun tälläytyneen vaimon ravintolaan jne. Lisäksi työpäivän rasittamaa ukkoparkaa vaaditaan suorittamaan ns. aviolliset velvollisuutensa mieluiten kolme kertaa päivässä. En tiedä löytyykö näillä ehdoilla nykypäivänä ketään miestä, vaikka loiselätti olisi puoleensavetävämpi kuin tunkki, mihin ei tietenkään paljoa vaadita. Ruma luonnehan on tunkin suurin este ja kauneusvirhe. Valtava virhe, nykyinen rähjäinen elämää nähneen seksityöläisen ulkomuoto siihen päälle. Ei taida nalleja kauheasti houkuttaa, kuvat on pakko filtteröidä tunnistamattomiksi että kauppa käy.

Merkillepantavaa on, että tässä kohtaa raamatun sanomaa kuunnellaan. Raamatussa on valtava määrä määräyksiä ja ohjeita kuinka kristityn tulisi siivosti elää, 10 käskyn lisäksi. Useimmilla niillä tunkki pyyhkii peppyään, ja valitsee vain itselleen sopivat, erittäin valikoiva raamatun lukija kun on.