Reply To: Johanna Tukiainen Vol. 309

Home Forums Julkkikset Johanna Tukiainen Vol. 309 Reply To: Johanna Tukiainen Vol. 309

#360563 Ilmoita asiaton viesti
beach
Participant

Ihmettelen miksei näitä netissä sontaa levittäviä urpoja saada mihinkään vastuuseen siitä, saavat ihan rauhassa jatkaa jo ennestään sairaiden ihmisten manipulointia.

Näitä on ollut jo 80-luvun lopulla kun ei ollut vielä selaimia ja sosiaalista mediaa, silloin roskan levittäminen ja löytäminen oli hankalampaa kun ei ollut hakukoneita ja piti spämmätä uutisryhmiä ym juttufoorumeita. Tätä ennen läheteltiin fakseja, ja ihmetyyppejä kävi ainakin yliopistoissa kiertelemässä, mutta kyllä niitä tuli vielä ihan faksien loppuaikanakin silloin tällöin. Eipä niille silloinkaan voitu oikeastaan mitään. Joskus vuosituhannen alussa ainakin 95 % sähköposteista oli roskapostia, suuren osan filtteröivät domainit ja loput sitten spämassassin ym. Nykyään ei ainakaan minulle tule gmailiin kuin muutama spämmi vuodessa.

Ihmetuotteiden hinta on sen verran korkea että muutamankin tyhjiöenergia- ym laitteen kaavion myynti kuukaudessa riittää jonkinlaiseen elämiseen. En nyt muista että kuinka suuri osa kansanedustajistakin lukee horoskooppeja.