Reply To: Johanna Tukiainen Vol. 324

Home Forums Julkkikset Johanna Tukiainen Vol. 324 Reply To: Johanna Tukiainen Vol. 324

#394623 Ilmoita asiaton viesti
Pravuurina_flamingotanssia8
Participant

Tuksuhan kehui asuneensa Israelissa myös. Tuksun mukaan hän ei kuitenkaan tavannut Udin perhettä eikä sukulaisia. Olisiko naimisissa oleva mies halunnut esitellä henkilökohtaisen ”sihteerinsä” Udin sukulaisille. Ei varmasti. Tuksu oli vain kesäkissa. Tuksu tosin väitti, että Udi oli eronnut.

Nuo Miamissa asumiset (2 – 3 vuotta??!!) olivat vain lomia, sillä kotona Suomessa odotteli sika-Mika, Johannan suurin rakkaus. Tuksulla eikä tollukoilla ei ollut työlupaa, joten he tanssivat drinkkipalkalla joissakin yökerhoissa/discoissa. Puhutaan esitanssijoista joiden tehtävänä on houkutella muita tanssimaan.

Polvirukoilkaamme, että Tuksu ei olisi raskaana. Jos hänellä on uusi koira, niin aion ilmoittaa siitä Sollentunan eläinsuojeluun.

Jos Tuksu olisi tullut raskaaksi, niin kyseessä olisi tietenkin neitseellinen raskaus, suuren Jumalan suunnitelma. Eihän Tuksu vahvassa uskossa elävä evankelista harrasta irtosuhteita.

Olisiko pian Tuksu-veikkauksen aika? Kuinka kauan Tuksu viihtyy maalla? Jos paikasta ei olisi myyntikuvia, niin Tuksu kehuisi varmaan paikkaa idylliseksi luksuskohteeksi ja paikassa olisi suihku suoraan seinässä. Onhan tontilla jopa ”uima-allas”. Onkohan paikassa puhtaat lakanat ja kukkaketoja?