Reply To: Johanna Tukiainen Vol. 324

Home Forums Julkkikset Johanna Tukiainen Vol. 324 Reply To: Johanna Tukiainen Vol. 324

#394753 Ilmoita asiaton viesti
maapalvelun n390
Participant

Esteri on videolla tillintallin titityy. Jutut sen mukaisia. Rikkinäinen levy jumii päässä. Toisaalta tuo sekasotkuselitys on parempi kuin ne vuosikausia jatkuneet puheet että Esteri on evankelista. Ne vihloi minullaNI hampaiden paikkoihin asti. Evankelistat ei ryyppää, ei tee rikoksia, ei puhu pahaa äidistään, ei pahoinpitele ihmisiä eikä koiria, ei paljastele julkisesti vihtujaan. Silti ei hävennyt puhua itsestään evankelistana.

Lätäkön reunalla on kesällä oikein kiva vilvoitella. Siellä on niin paljon itikoita ja mäkäräisiä, että suuta ei passaa avata. Nurmellakaan ei voi vapaasti kirmailla kun se on täynnä punkkeja. Kaikin puolin idyllinen mesta.

Mitä Esteri tuolla tekee, hiano stadin friidu, jolle Stokholmikin on vähän kuin käpykylä. Onko nyhtövelli heittänyt pimun pihalle? Nälkä on tullut Esterille ja jostakin piti katto saada pään päälle. Nuo sydämelliset auttajanallekarhut ei tajua, miten vaarallisen syöjättären kanssa ovat tekemisissä. Esteri osaa virittää verkkonsa hyväuskoisen ympärille ja kiristää niin, että saa haluamansa.