Reply To: Johanna Tukiainen Vol. 324

Home Forums Julkkikset Johanna Tukiainen Vol. 324 Reply To: Johanna Tukiainen Vol. 324

#394977 Ilmoita asiaton viesti
Pravuurina_flamingotanssia8
Participant

Jospa vuoden 2024 ”calenderissa” on tuo kuuluisa koiratyynykuva? Taidecalenderissa on taas kuvia Jolenen vanhoista, kellastuneista rintaliiveistä ja likaisista pikkuhousuista. Tosin eihän Jolene käytä rintaliivejä. Rinnat ovat melkein aina esillä jopa niin paljon, että nännipihat melkein näkyvät. ”Yksityishenkilö” julkaisee omia kuviaan, koska hän haluaa olla poissa julkisuudesta.

Jos ”calender” ilmestyy, niin siinä on muokattuja kuvia Tuksusta ja Ilestä. Ile-parka puettuna johonkin prinsessa-asuun ja päässä on muovitiara. Kenties joitakin imeliä otteita Raamatusta. ”Antakaa lasten tulla tyköni.”

Ilmeisesti vuoden 2018 calenderit jäivät myymättä? Saako niitä ALE-hintaan? Ovatko vuoden 2024 calenderit painettu kiiltävälle paperille?

Mahtaako Tuksu siirtyä pian idylliseen Loviisaan? Onko uusi miesystävä maksanut riittävän paljon timanttikoruja, haute couture-asuja suoraan Kiinasta? Pian soi vellin kännykkä. Uusi miesystävä onkin narsisti, psykopaatti ja sosiopaatti ja lisäksi väkivaltainen ja saita. Prinssi Uljas rientää hakemaan avovaimonsa vaikka taksilla.

Tuksu ei ole pitkään aikaan suunnitellut häitään? Minne katosi se kuuluisa 40 kg painava hääasu? Eihän rapakuntoinen Tuksu jaksaisi edes kantaa sitä yllään. Vieläkö kermaperunat ovat ruokalistalla? Montako asua hän aikoo vaihtaa häiden aikana? Tosin eihän tuo nainen halua avioliittoa. Hän haluaa vain häät jonka joku muu maksaa.

Koska Tuksu matkustaa Dubaihin? Entä Santorinin-matka?