Reply To: Johanna Tukiainen Vol. 324

Home Forums Julkkikset Johanna Tukiainen Vol. 324 Reply To: Johanna Tukiainen Vol. 324

#395213 Ilmoita asiaton viesti
Pravuurina_flamingotanssia8
Participant

Jos nyt Tuksun elämä on ollut hiljaista ja seesteistä, niin ehkä se johtuu siitä, että herra X ”Povijärveltä” on antanut lisää lahjoja ja käyttörahaa. Täytyyhän kidutettua ja kiusattua viatonta varpusta auttaa.

En usko mihinkään timanttiseen kaulakoruun. Pienen pienet teollisuustimantit eivät paljon maksa. Toki Tuksu innostuu aina kehumaan ja valehtelemaan laadusta ja hinnasta, vaikka tuo koru olisi maksanut vain 100 euroa. Se muuttuu pian 20.000 euron koruksi jonka joku kateellinen pian varastaa. 100 eurolla saa monta pulloa Yeshuan verta.

Joko pikkujoulukausi on alkanut? Montako sataa tilausta Tuksu on saanut? Entä videotervehdykset? Ehtiikö Tuksu hoitaa rankan keikkakiertueen? Sen jälkeen Tuksu nauttii ansaitusta lomastaan Dubaissa. Joko Tuksu on päättänyt mitä asuja hän aikoo käyttää viikon tai parin Dubain-lomallaan (”asuu” taas pitkän ajan Dubaissa)? Maksaako matkan velli vai polvijärveläinen mies? Entä pitkä lentomatka? Jo sinä aikana kannattaa vaihtaa asua ainakin kolme kertaa, vaikka hän matkustaisi turistiluokassa. Tietenkin joku komea miljonääri maksaa Tuksun lentomatkan Royal-luokassa.