Reply To: Johanna Tukiainen Vol. 324

Home Forums Julkkikset Johanna Tukiainen Vol. 324 Reply To: Johanna Tukiainen Vol. 324

#395439 Ilmoita asiaton viesti
Älykkö mopsi
Participant

Hei Kari.S, tervetuloa palstalle, kiva saada tänne uusia näätiä joilla on live kosketus päätähteeseen. Toisten nokkiminen on ikävää, tottakai niistä on helppo scrollata ohi, mutta ärsyttävästi ne ihan turhia sivuja tuottaa.

Laajikselle kiitos kertauksesta ja legendaarisesta menkkaveri kuvasta. Ne on siellä oikeustalolla karismaattiset lakimiehet olleet ihastuksesta mykkänä kuten heillä on tapana tähteen kohdatessaan, kun barbie likaisin paljain jaloin verimekossa on sinne tömistellyt. Varmaan kukkakimppujen tulva glamourittarelle tuon jälkeen on ollut melkoinen. Onko muuten mitään tietoa tai tilastoa tunkin keissien lakihenkilöllöistä? Onko ne aina olleet rumia polkkatukkanaisia, vai onko niitä tunkin unelmamiehiä joukossa?

Siellä ne nyt sitten kai punkkaa penthuussissa vellin kanssa jos velliäkään ei ole bongattu paluu laivalta tai sukurutsakaupungista. Ja sponsorinhan tunkki tarvitsee elämiseensä joten kaipa se mato siellä kyyristelee. Kärsimystä se on molemmille, pienen pienessä kaksiossa ei pakoon pääse. Kyllä voi kai sanoa että kumpikin kiehuu omakeittämässään sopassa. Se nyt on mielenkiintoista, palaako possu viettämään joulua porobohatan idyllisessä kaalissa ruutanalammen rannalla.