Reply To: Johanna Tukiainen Vol. 324

Home Forums Julkkikset Johanna Tukiainen Vol. 324 Reply To: Johanna Tukiainen Vol. 324

#395481 Ilmoita asiaton viesti
Psykonarsku*
Participant

Kiitos Laajikselle vanhoista arkistojen aarteista, olet itse arkistoaarre!

Kyllä tekisi hyvää mm. facessa Estherin sivulla jatkuvasti kommentoivan Anjuskankin lukea näitä vanhoja pläjäyksiä Jumalan vainotusta siipirikkolintusesta. Mahtaisiko yhtään silmät aueta, että millaisesta henkilöstä oikeasti onkaan kyse?

Tuosta mahtavassa pöllyssä (2,3 promillea) ajamisesta ja johonkin törmäämisestä tuli mieleen, että on kai päätähteellä jonkinlaista Kaikkivaltiaan varjelusta ollut matkassa, ettei tuolloinkin ajanut kenenkään (sivullisen) päälle kuolemantuottamuksellisesti. Kuinka monessa kohtaa matamin edesottamukset olisivat voineet johtaa todella karmeisiin lopputulemiin.

Ja että oikeasti niin hyvä ihminen ja kasvattaja, isoäitien isoäiti Marja on tullut oikeuteen asti virnuilemaan tyttärensä äärimmäisille ääliötempauksille taloyhtiön sisällä… Kertoo todella kaiken myös hänestä, ja päätähteen taustasta sekä kaikkea tätä (kieroutunutta äiti-tytär -suhdetta että kasvu-/kasvatusoloja) vasten lähes ymmärrettävästä katkeroitumisesta, kun mamma ei enää lapsikaappauksen yhteydessä peesannutkaan sataprosenttisesti päätähteen tempausta.