Reply To: Johanna Tukiainen Vol. 324

Home Forums Julkkikset Johanna Tukiainen Vol. 324 Reply To: Johanna Tukiainen Vol. 324

#395519 Ilmoita asiaton viesti
Tuohi🙂Aivo.
Participant

Miten em. asia liittyy glamouriin ja Possukkaan?

Possukka tuli raskaaksi Balkanilta kotoisin olevalle hämäräperäiselle tyypille nelisen vuotta sitten.

Myöhemmin ilmeni, että tyyppi oli tuomittu vakavasta rikoksesta lähtömaassaan. Vankilakeikka. Hän oli kierrellyt eri puolilla Eurooppaa sittemmin. Vailla vakituista osoitetta Italiassa, Sveitsissä ja Britanniassa.

Hän oli päätynyt Ruotsiin, missä hän asusteli ilman oleskelulupaa. Kimppakämppäili samanmielisten luukuissa.

Diilasi mitä markkina tarvitsi, teki pimeitä hommia rakennuksilla ja kalasteli henkensä pitimiksi Tukholman monilla rannoilla. Pyrki saattamaan raskaaksi kenet tahansa kohdalle sattuvan, halukkaan Pohjolan neidon. Sexy elf, grrrr.

Tämä onnistui tammikuussa 2020, ja loppu on glamourin historiaa.

Vain hieman mutkia oikoen: samat aikeet ovat näillä rajojemme polkupyörähyökkääjillä, joista on uutisoitu tiivistyvään tahtiin.

Suomen tyttöjen ja naisten turvallisuustilannehan heikkeni selvästi, kun edellinen, vastaava invaasio tapahtui vuonna 2015.

Silloin tulijat, joita oli 32 500, olivat pääasiassa nuoria miehiä Afganistanista, Somaliasta, Syyriasta, Irakista ja Albaniasta. On haarukoitu, että heitä on laittomasti maassamme noin 10 000 edelleen. Tämä on kallista yhteiskunnallemme. Ilmiöllä on ollut paljon muitakin negatiivisia kerrannaisvaikutuksia maassamme. Herää ystävä tähän, nyt on hetkesi tullut.

Historialla on tapana toistaa itseään.

Ruotsin tie ei voi olla Suomen tie. On lähdettävä sotaan, käytävä sitä.

Torjuntamme tulee olla jyrkkää, jotta voimme kunnioittaa suurin uhrauksin puolustettua itsenäisyyttämme ja viettää Itsenäisyyspäivää 6.12. hyvillä mielin jatkossakin.