Reply To: Johanna Tukiainen Vol. 324

Home Forums Julkkikset Johanna Tukiainen Vol. 324 Reply To: Johanna Tukiainen Vol. 324

#396354 Ilmoita asiaton viesti
Tuohi🙂Aivo.
Participant

1 Aivan varmasti on pannut on-off alastoman ikkunaenkelin kanssa, takuulla ei ole aina mitään neitseellistä ”vieressä nukkumista” mitä Tuksu väittää Jeesuspäissään. Mikäli on raskaana, veikkaan Velliä isäksi. (NoloNäätä)

Asiaa liittyy epävarmuuksia. Huhujen mukaan Kyyrymadolla ei ota eteen, joten voipi olla kovin vaikeaa tiristää raskautumiseen johtavat siemenet riittävästi liikkeelle suureen seikkailuun kohti munasolua.

Ainoa seksuaalinen akti, mistä on saatu vihiä, on se, että Possu on asennellut anustappeja Madolle, mistä Mato on ollut jo riittävän tyytyväinen ja kenties addiktoitunutkin niihin > seurauksena Possun avokätinen rahoittaminen vuodesta toiseen. Ei haittaa, vaikka oma anustappiasentarakas pyöräyttää lapsen tuntemattoman ulkomaalaismiehen kaa siinä ajan kuluessa. Ei haittaa yhtään mitään, kunhan tulee takaisin entisiin sänkyleikkeihin.

Mutta, mutta. Myös tummia pilviä taivaalla. Huhujen mukaan Mato on enimmäkseen kiinnostunut japanilaisesta hanimesta, opiskellut japania ja käynytkin Japanissa tämän harrastuksensa innostamana. Ehkä tämä todistaa oikeaksi väittämän, että lopulta kaikki perustuu seksuaalisuuteen. Myös loviisalaisen instrumenttiasentajamiehen tapauksessa. Vaikka sitten Japanin kautta. MOT.