Reply To: Iken tekstiviestit?

Home Forums Julkkikset Iken tekstiviestit? Reply To: Iken tekstiviestit?

#31440 Ilmoita asiaton viesti
Veronmaksaja
Member

Nykyisin yhteiskunta vaatii kaikilta tehokkuutta. Vaatimus ei näytä koskevan Arkadianmäen duunareita. Jopa pääministeri antaa tukensa Ikelle puhumattakaan kokoomuksen eduskuntaryhmästä koskien veronmaksajien, kansalaisten varoin kustantamaa hölmöilyä.

Virallisissa lausunnoissa vähätellään viestejä ja niiden kustannuksia. Keskustelua ohjataan tässä kohdassa pois uralta. Ikäänkuin koko episodi olisi pelkät viestit ja niiden aiheuttamat kustannukset.

Yritysmaailmassa yksikään yritys ei olisi hyväksynyt työsuhdepuhelimen käyttämistä viestittelyyn työaikana eikä vapaa-ajallakaan eroottisen tanssijattaren (lue stripparin) kanssa. Minkään yrityksen imago ei kestäisi jos esim. myyntijohtaja sellaiseen syyllistyisi. Potkut seuraisivat välittömästi ja aikaa annettaisiin 15 min henkilökohtaisten tavaroiden keräämiseen. Sen jälkeen monon kuva olisi persuksissa.

Arkadianmäen duunareita sensijaan silitetään päästä ja annetaan kaikki tuki. Korkeintaan annetaan lausunto jossa toivotaan ministeriltä enemmän harkintakykyä. Ministerillä luulisi olevan harkintakykyä jo asemansa puolesta enemmän kuin muilla duunareilla ja tärkeämpääkin tekemistä kuin tekstailla eroottisen tanssijan kanssa.