Reply To: Luontaistuotteet ISO HUIJAUS

Home Forums Terveys-Hymy Luontaistuotteet ISO HUIJAUS Reply To: Luontaistuotteet ISO HUIJAUS

#21778 Ilmoita asiaton viesti
Matti Tolonen
Member

Jatketaanpa vielä D-vitamiinista ja syöpätaudeista. Asia on tärkeä, sillä yli 25 000 suomalaista sairastuu vuosittain syöpään ja Suomessa elää yli 100 000 syöpäpotilasta. Syöpälääkärit ovat olleet kaikkein kiivaimpia vitamiinien vastustajia. Nyt he ovat hämillään aivan hiljaa, koska tiede osoittaa heidän olleen väärässä. He ovat ilmeisesti aiheuttaneet paljon vahinkoa potilailleen.

Englantilaiset syöpälääkärit (onkologit) esittävät ensi viikolla alkavassa kongressissa näyttöä siitä, että D-vitamiini lisää syöpäpotilaiden elinpäiviä, kertoo Daily Express -lehti tänään. Raportti tukee aikaisempia tutkimuksia, joiden mukaan D-vitamiini ehkäisee monia syöpätauteja (mm. rinta- ja suolistosyövät) ja voi parantaa niiden ennustetta. Uusi raportti koskee ihosyöpää sairastavia potilaita. Tulosten mukaan halpa D-vitamiinivalmiste on yhtä tehokas kuin tuhansia euroja maksava interferonihoito, sanoo syöpätautiopin professori Angus Dalgleish (St George’s Hospital, Tooting, south-west London). D-vitamiinin antaminen potilaille, joiden seerumin D-vitamiinin pitoisuus (S-D-25) on pieni, parantaa heidän ennustettaan jopa odotettuakin paremmin, hän lisää. “En hämmästyisi, vaikka D-vitamiini osoittautuisi hyödyllisemmäksi taudin uusimisen ehkäisyssä kuin £ 10,000 vuodessa maksavat lääkkeet", hän sanoo.

Nebraskan Creighton-yliopiston syöpäprofessori Joan Lappe esittää kongressissa näyttöä siitä, että D-vitamiini- ja kalkkilisät parantavat dramaattisesti syöpäpotilaiden eloonjäämisen ennustetta. Lue koko juttu

http://www.express.co.uk/posts/view/246348/The-20p-sunshine-pill-helps-cancer-patients-live-longer

Yhdysvalloissa syöpälääkärit antavat potilailleen jo yleisesti D-vitamiinia 1250 mikrogramman [µg) annoksen kerran viikossa. Se tekee 175 µg päivää kohti. Suomessa viranomaissuositus on vain 7,5 µg (yli 60-vuotiaille 20 µg) päivässä.