Reply To: JTuk – Suomi – JTuk -onlinesanakirja

Home Forums Julkkikset JTuk – Suomi – JTuk -onlinesanakirja Reply To: JTuk – Suomi – JTuk -onlinesanakirja

#34416 Ilmoita asiaton viesti
Tuulipukutantta
Member

Kopioidaan nyt tämä älynväläykseni tänne muidenkin Näätien riemuksi ja iloksi kun vihdoin sain parin vuoden taustailun jälkeen aikaiseksi rekkautua tännekin.

Ei enää tarvitse miettiä miksei Jolenen maksamat hinnat sovi mitenkään meidän muiden rajalliseen kokemukseen tuotteen hinnasta… Asia valkeni kuin Hengen Kosketuksesta yllättäen mieleeni lukiessani ihmettelyä 500€:n hupparista.

The Lady elää muutenkin menneessä, (jolloin Hän oli Nuori, Kaunis ja Menestyvä) joten siis hän luonnollisesti myös elää markka-aikaa. Kun muuttaa kaiken Hänen Suuruutensa ilmoittaman euroista markoiksi, hinnat alkavat kummasti täsmätä. Kyseessä EI siis ole valhe, tuo syntien synti, vaan erilainen katsantatapa.

Jos jaksaisin, rekkautuisin Hymyn palstalle jakamaan Suuren Oivallukseni myös muiden Näätien kanssa mutta koska valitettavasti joudun elämään reaalielämää myös ajoittain, on minun luovutettava tältä illalta ja käytävä huojentuneena nukkumaan; yksi valtava arvoitus Jollaksen Tsaarittaren elämästä on jälleen selvinnyt ilman että Tsaarittaren sulokas maine olisi ryvettynyt. Kirjataan kuitenkin oivallus edes tänne, jottei se kokonaan unholaan jäisi, onhan kyseessä kuitenkin merkittävä asia.